Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

Τα καλύτερα jet κράνη μηχανής για το 2024

Τα καλύτερα jet κράνη μηχανής για το 2024

Best Jet Motorcycle Helmets for 2024

Ποια είναι τα καλύτερα jet κράνη μηχανής για το 2024 στο GAS; Σε αυτό το άρθρο απαντάμε στο ερώτημα κάθε αναβάτη μηχανής ή scooter πόλης με μία λίστα με 4+1 επιλογές για ανοιχτό κράνος.



BEST VALUE FOR MONEY JET ΚΡΑΝΟΣ

 

Caberg Riviera V4X Το καλύτερο ανοιχτό κράνος πόλης εώς 110€ για το 2024

Caberg Riviera V4X

Κατηγορία τιμής:
έως 110€ 
Εξωτερικό κέλυφος: Θερμοπλαστικό
Μεγέθη εξωτερικού κελύφους: Δύο

Το Caberg Riviera V4X είναι το πιο μοσχοπουλημένο κράνος πόλης που έχει περάσει ποτέ από το GAS. Η εκπληκτική εφαρμογή του στα περισσότερα σχήματα κεφαλιού, η ποιοτική κατασκευή, η ανάλαφρη αίσθηση, το σύστημα εξαερισμού, η αφαιρούμενη επένδυση, η εσωτερική φιμέ ζελατίνα αλλά και η μεγάλη διάφανη αντιχαρακτική το καθιστούν ιδανική επιλογή με λίγα χρήματα. Και αν σκοπεύετε να αγοράσετε κράνος από το internet, είναι ίσως η ασφαλέστερη επιλογή.

Απόκτησε το Caberg Riviera V4X



ΤΟ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟ JET ΚΡΑΝΟΣ

 

Nolan N30-4 Το καλύτερο jet κράνος πόλης εώς 200€ για το 2024

Nolan N30-4 T

Κατηγορία τιμής: έως 200€

Εξωτερικό κέλυφος: Polycarbonate Lexan
Μεγέθη εξωτερικού κελύφους: Δύο

Ακούμε συχνά την έκφραση “Θέλω ένα ανοιχτό κράνος πόλης πολύ δροσερό”. Η Nolan έδωσε βάση στην ανάγκη των urban αναβατών για υψηλή ποιότητα κατασκευής και μέγιστο εξαερισμό και δημιούργησε μετά από μελέτη χρόνων το N30-4 T.

Nolan N30-4 T best jet helmet for urban use under 200€ Nolan N30-4 T best jet helmet for urban summer use under 200€ Nolan N30-4 Το καλύτερο jet κράνος πόλης εώς 200€ για το 2024

To EVS - Extreme Ventilation System προσφέρει οχτώ αεραγωγούς, τρεις εισαγωγής στο μπροστινό τμήμα, ένα κεντρικό εξαγωγή και άλλους τέσσερις μεγάλους πλαϊνούς εξαγωγής. Αν κοιτάξετε μέσα από το κράνος, θα δείτε από την άλλη πλευρά! Είναι πολύ μαζεμένο σε όγκο, διαθέτει μόνο sunvisor, αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση ενώ το κούμπωμα γίνεται με μικρομετική πόρπη. Με δύο λόγια είναι το απόλυτο jet κράνος για χρήση με μοτοσυκλέτα, scooter / ηλεκτρικό scooter αλλά και ηλεκτρικών πατινιών, σε πολύ χαμηλές ταχύτητες κίνησης με υψηλές θερμοκρασίες. Πώς να μην ανήκει στα καλύτερα jet κράνη μηχανής;

Nolan N30-4 Το καλύτερο modular κράνος πόλης εώς 220€ για το 2024 Nolan N30-4 VP best modular helmet for urban summer use under 220€

Αξίζει να αναφέρουμε τη modular έκδοση του N30-4 VP, με αφαιρούμενο σαγόνι και αντιχαρακτική ζελατίνα. Έτσι έχετε κλειστό και ανοιχτό κράνος σε ένα χωρίς να κουβαλάτε το περιττό βάρος ενός Flip-up.

Απόκτησε το Nolan N30-4 T



ΥΠΑΡΧΕΙ CITY-TOURING JET ΚΡΑΝΟΣ;

 

Nola N40-5 το καλύτερο jet κράνος μηχανής πόλης & εκδρομική χρήση


Nolan N40-5

Κατηγορία τιμής: έως 250€

Εξωτερικό κέλυφος: Polycarbonate
Μεγέθη εξωτερικού κελύφους: Ένα

Πάντοτε συνιστούμε στους αναβάτες να κινούνται εκτός πόλης με κράνος κλειστού τύπου. Στην περίπτωση του Nolan N40-5 θα κάνουμε μια εξαίρεση γιατί πρόκειται για ένα jet με εξαιρετική κάλυψη.

Nola N40-5 το καλύτερο jet κράνος μηχανής πόλης & εκδρομική χρήση Nolan N40-5 best jet helmet for urban touring at 200€ Nolan N40-5 GT best modular helmet for urban touring under 250€

Ιδίως στην έκδοση Nolan N40-5 GT που παίρνει αντιθαμβωτική ζελατίνα -και όπως και στο N30-4 αφαιρείται το σαγόνι- είμαστε καλυμμένοι και άνετοι να απολαύσουμε τις χαλαρές βόλτες στην εξοχή οποιαδήποτε εποχή. Προσφέρει αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση, πολλαπλό σύστημα αεραγωγών, sunvisor, μεγάλη αντιχαρακτική ζελατίνα Lexan Q με προστασία UV400 και δέσιμο με microlock.

Θα παρατηρήσετε ένα τριγμό όταν βάζετε ή βγάζετε το κράνος ο οποίος οφείλεται στη συναρμογή της πολυστερίνης στο εσωτερικό κέλυφος (όχι όμως κατά τη διάρκεια χρήσης). Δεν ξέρουμε για πιο λόγο η Nolan δεν έδωσε σημασία σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που ενώ δεν επηρεάζει την ασφάλεια, αφαιρεί πόντο από την πρώτη εντύπωση.

Απόκτησε το Nolan N40-5



JET ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ RETRO LOVERS
Υπάρχουν πολλές επιλογές στη αγορά για αυτή την κατηγορία αναβατών. Οι δικιές μας αγαπημένες έρχονται από την LS2 και την GARIBALDI.


Garibaldi G02X το καλύτερο jet retro κράνος εώς 130€

Garibaldi G02X

Κατηγορία τιμής: έως 130€

Εξωτερικό κέλυφος: Fiberflass
Μεγέθη εξωτερικού κελύφους: Τέσσερα

Οικονομικό, με fiberglass εξωτερικό κέλυφος και ιταλικό design που “σκίζει”.

Garibaldi G02X best jet retro helmet under 130€ Garibaldi G02X το καλύτερο jet retro κράνος εώς 130€ Visor for Garibaldi G02X best jet retro helmet under 130€

Το ρετρό κράνος Garibaldi G02X -σχεδιασμένο για χρήση με γυαλιά- οφείλει τον πολύ μικρό όγκο και βάρος στα τέσσερα μεγέθη εξωτερικού κελύφους και αξίζει μια θέση στα καλύτερα jet κράνη μηχανής. Όμορφη εσωτερική επένδυση από άνετο δέρμα PU και μαλακό ύφασμα, με αποσπώμενα και πλενόμενα μαξιλαράκια, αναμονή 5 τρουκς (5 snaps) για την τοποθέτηση ζελατινών (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία) και γείσου και μικρομετρικό σύστημα κουμπώματος. Δέχεται έξτρα bubble ζελατίνα η οποία πωλείται χωριστά. Ένα jet κράνος πόλης με vintage λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Απόκτησε το Garibaldi G02X



 

LS2 Bob ii 2024 best motorcycle retro jet helmet

LS2 Bob ii

Κατηγορία τιμής: έως 200€

Εξωτερικό κέλυφος: HPFC Fiberglass
Μεγέθη εξωτερικού κελύφους: Τέσσερα

Το Bob ii της LS2 είναι ένα premium ρετρό jet κράνος που ξεχωρίζει για τη vintage εμφάνιση του και το ιδιαίτερο γείσο του.

LS2 Bob ii 2024 best motorcycle retro jet helmet LS2 Bob ii 2024 το καλύτερο retro jet helmet έως 200€ Διάφανη ζελατίνα για LS2 Bob ii 2024 το καλύτερο retro jet helmet έως 200€

Κατασκευασμένο από High Performance Fiberglass Composite και τέσσερα μεγέθη εξωτερικού κελύφους έχει σχεδιαστεί για τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και ασφάλειας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δέσιμο γίνεται με Double D Ring, όπως στα sport κράνη, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη της ασφάλειας ενώ το Magnetic Smart Pull-Tab κρατάει τον ιμάντα δεσίματος στη θέση του. Η επένδυση είναι πολύ άνετη, αφαιρούμενη και πλενόμενη και το κράνος διαθέτει sunvisor. Τέλος, αντί για το γείσο, μπορείτε να κουμπώσετε έξτρα bubble ζελατίνα η οποία πωλείται χωριστά.

Απόκτησε LS2 Bob ii



ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
Είδαμε τα καλύτερα jet κράνη μηχανής που αξίζουν την προσοχή σας για διαφορετικούς λόγους και αποτελούν best sellers του GAS από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. Επιλέξτε το ιδανικό με βάση τα απαραίτητα για εσάς features και την κατηγορία τιμής. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GAS τηλεφωνικά στο ☎️ 2821074730 ή με email στο 📧 info@gasmoto.gr

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!



ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Αποφεύγετε να αφήνετε στο μηχανάκι σας το κράνος όταν δε το χρησιμοποιείτε. Ο ήλιος και η σκόνη μειώνουν το χρόνο ζωής του κράνους σας. Γιατί; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας
Close