Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (5kg)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Ο λογαριασμός μου
Αναζήτηση

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος

Όλο και περισσότεροι αναβάτες επιλέγουν Ενδοεπικοινωνία για το κράνος τους. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης της και τι πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις; Τσέκαρε τον Οδηγό Αγοράς Ενδοεπικοινωνίας Μηχανής του GAS.



ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ

Τι θα αλλάξει στην οδηγική εμπειρία;

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Πλεονεκτήματα


Συνεννόηση με συνεπιβάτη και σύντροχους

Από ένα απλό αστείο σε μία μονότονη διαδρομή έως και την ανάγκη στάσης για ανεφοδιασμό ή οποιοδήποτε άλλο λόγο, η ενδοσυνεννόηση σας επιτρέπει να μιλήσετε με τον συνεπιβάτη σας ή με τους συνταξιδιώτες αναβάτες (που διαθέτουν και εκείνοι αντίστοιχη μονάδα) εντός εμβέλειας. Οι υψηλές ταχύτητες, τα ασαφή νοήματα, τα κουνούπια στα μάτια παύουν να είναι πλέον πρόβλημα.

Διευκολύνεται η χρήση GPS
Δε χρειάζεται πλέον να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο ψάχνοντας το GPS. Βρίσκετε την πορεία σας ακολουθώντας τις φωνητικές οδηγίες πλοήγησης απευθείας μέσα από το κράνος. Συνεπώς αυξάνεται η συγκέντρωση στην οδήγηση και η ασφάλεια.

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Πλεονεκτήματα

Απαντάτε στις κλήσεις
Αν και πρέπει να αποφεύγουμε τις τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης, μερικές φορές είναι απαραίτητο. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση, δε χρειάζεται να σταματήσουμε στην άκρη, να βγάλουμε γάντια κ κράνος. Δε χρειάζεται καν το πάτημα ενός κουμπιού στις περισσότερες ποιοτικές ενδοσυνεννοήσεις, γιατί πλέον υπάρχουν οι φωνητικές εντολές.

Η διαδρομή δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετή
Όλοι απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική ή ραδιοφωνική εκπομπή στο αυτοκίνητο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στη μοτοσυκλέτα. ΟΜΩΣ είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε μόνο σε χαμηλή ένταση ώστε να μην απομονωνόμαστε από το περιβάλλον και αποσπάται η προσοχή μας.







Τι να πάρω μαζί μου σε ταξίδι με μοτοσυκλέτα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; 

Τιμές και μοντέλα για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

 Πάτησε Εδώ

 

 

 

 



ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ
Κάθε εταιρεία και μοντέλο προσφέρει διάφορες λειτουργίες και δυνατότητες. Όμως πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε τις παρακάτω παραμέτρους πριν την αγορά:

Συμβατότητα
Το μοντέλο που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ταιριάζει σε όλα τα κράνη; Συνδέεται ταυτόχρονα με το κινητό και το GPS μας;

Εμβέλεια
Έως ποια ακτίνα είναι εφικτή η σύνδεση των μονάδων;

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Εμβέλεια

Συνήθως 800μ - 2χλμ. Η SENA 50S-01D υπόσχεται εμβέλεια έως και 8 χλμ. μεταξύ τουλάχιστον 6 αναβατών ανά 1,6 χλμ.

Συνδεσιμότητα
Με πόσες μονάδες υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης;

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Συνδεσιμότητα

Η Interphone Avant συνδέει έως 8 κράνη, η Cardo Freecom διαθέτει δύο εκδόσεις, για σύνδεση 2 ή 4 κρανών, η Cardo Packtalk Edge συνδέει έως 15 κράνη, ενώ η Sena 50S-01D επιτρέπει την επικοινωνία σε διαφορετικά κανάλια υποστηρίζοντας 24 χρήστες στη λειτουργία Group Mesh.

Αυτονομία
Μας ενδιαφέρουν οι ώρες λειτουργίας και αναμονής όπως και ο χρόνος φόρτισης. Δε θέλουμε να ξεμείνουμε από μπαταρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Και αν αυτό συμβεί να φορτίζει αρκετά κατά τη διάρκεια μίας στάσης (20 λεπτά φόρτισης ισοδυναμούν με 2 ώρες χρόνου ομιλίας στην Cardo Packtalk Edge).

Ποιότητα ήχου
Αυτό δεν είναι εξίσου σημαντικό για όλους τους αναβάτες. Όμως για τους εραστές τους ήχου, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμπειρία χρήσης.

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Ποιότητα ήχου

Εμείς έχουμε εκτιμήσει τα ηχεία της JBL και την τεχνολογία ακύρωσης παρεμβολών και θορύβου σε ορισμένα μοντέλα της Cardo, όπως επίσης και αυτά της Harman Kardon στις SENA.

Τοποθέτηση
Μια Ενδοεπικοινωνία για κράνος, στις περισσότερες περιπτώσεις, τοποθετείται στο κράνος με πολύ ισχυρή αυτοκόλλητη βάση.

Οδηγός αγοράς: Ενδοεπικοινωνία για κράνος, Τοποθέτηση

Αυτές χρειάζονται αρκετές ώρες αναμονής για να σταθεροποιηθούν πριν την πρώτη χρήση, αλλιώς κινδυνεύουμε χάσουμε τη μονάδα μας στο δρόμο.

Πρέπει να υπολογίσουμε τον χρόνο που απαιτείται για την τοποθέτηση στο κράνος μας αν θέλουμε να το κάνουν για εμάς στο κατάστημα αγοράς.



Αν έχετε οποιαδήποτε απορία γύρω από την ενδοεπικοινωνία για κράνος μηχανής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας
*