Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (5kg)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Ο λογαριασμός μου
Αναζήτηση

Αποστολή & Χρέωση

Παραγγελίες

 

1. Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η παροχή οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει στη χρέωση πιστωτικών καρτών για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα που αποτελούν μεμονωμένες παραγγελίες από προμηθευτές κατ’ εντολή του πελάτη. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο εξάωρο (9:00πμ - 15:00μμ) εκτός Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογούν Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

  • Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες.
  • Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα σε backorder από προμηθευτές αποστέλλονται άμεσα μετά την συλλογή όλων των προϊόντων στην αποθήκη της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας των προϊόντων που προσφέρονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους παρουσιάζονται σε διαφορετική τιμή από την ισχύουσα τιμή στον εκάστοτε αναρτημένο τιμοκατάλογο.

2. Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλέφωνο για την επιβεβαίωσή της.

3. Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), είτε τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

4. Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρεία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης  μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, καθώς και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.

Οι τιμές και τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση ΠΡΟΣΦΟΡΑ ή αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην  εκτέλεση των παραγγελιών.

5. Παραλαβή παραγγελίας

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

6. Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Όλες οι αποστολές γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με την ACS στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα . Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω email ή τηλεφωνικά και κατόπιν συνεννοήσεως επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.  Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη. Σε ελάχιστες εξαιρέσεις (βαλίτσες) όπου το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας ξεπερνάει το πραγματικό, τότε θα πρέπει να υπολογιστούν ογκομετρικά τα έξοδα αποστολής. (Το ογκομετρικό βάρος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας σε εκατοστά, και διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000).

Συνεπώς: Με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS για παραγγελίες με βάρος έως 2 κιλά και κόστος προϊόντων έως και 49,99 ευρώ, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4,00 ευρώ. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,00 ευρώ επιπλέον. H τιμή είναι ίδια για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και βάρος έως 5kg τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

7. Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις:

  • Η πληρωμή με Αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 3,00 ευρώ στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας.
  • Η παράδοση σε Δυσπρόσιτες Περιοχές επιφέρει πρόσθετη χρέωση από 5,00 έως και πάνω από 10,00 ευρώ αναλόγως του βάρους/όγκου του δέματος. Για να δείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (ΔΠ) για την ACS, πατήστε εδώ. Σε περίπτωση που εμφανιστεί η ένδειξη ΔΠ, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το ύψος της πρόσθετης χρέωσης πριν την αποστολή. Εάν ζητήσετε παραλαβή από κατάστημα της ACS, δεν θα υπάρξει καμία έξτρα χρέωση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας .Η χρέωση για παράδοση Σάββατο είναι 2,50 ευρώ
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα επιβαρύνεστε με το ποσό των 3,60 ευρώ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

A. Μέσω Πιστωτικής κάρτας:

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

 

B. Μέσω Paypal:

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω Paypal στο info@gasmoto.gr ή ακολουθώντας την διαδικασία αγοράς του ηλεκτρονικού καταστήματος κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη επιλογή.

 

C. Μέσω αντικαταβολής:

Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ποσά έως 1500€. Για παραγγελίες άνω των 500€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή έως και 50% της συνολικής αξίας της παραγγελίας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

 

D. Με τραπεζική κατάθεση:

Ενημερωθείτε για τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών, καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά σας και αποστείλετε το καταθετήριο σας με φαξ στο 28210 74730, με e-mail στο info@gasmoto.gr  ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά για να ελέγξουμε την κατάθεση μέσω e-banking. Συνεργαζόμενες τράπεζες:

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5765106453858, IBAN GR8701727650005765106453858

ALPHA BANK:
 660002002017269, IBAN GR7301406600660002002017269

EUROBANK: 00260472100200028954, IBAN GR8602604720000100200028954

ΤΡ. ΧΑΝΙΩΝ: 145445001, IBAN GR3106900090000000145445001

ΕΘΝΙΚΗ: 48944090942, IBAN GR5101104890000048944090942

 

Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Η απόδειξη λιανικής πώλησης εσωκλείεται στο δέμα.