Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (5kg)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Ο λογαριασμός μου
Αναζήτηση

Ποιοί Είμαστε

GAS
Motosport
Culture

Τι ακριβώς είναι το GAS Motosport Culture; Ύλη και ενέργεια ή, αν προτιμάτε, ιδέες και όνειρα που γίνονται πράξη. Μοτοσυκλετιστικά και όχι μόνο.

Όλα αυτά εδρεύουν σε έναν πανέμορφο κατά κοινή ομολογία χώρο, στα ονειρεμένα Χανιά. Εκεί ο Γιώργος Στασινός, ο Ιάκωβος Σουργουτσίδης, η Εύη, ο Χάρης και η υπόλοιπη διαλεχτή ομάδα κάνουν, σε μια εμπνευσμένη ατμόσφαιρα, αυτό που ξέρουν καλύτερα: προσφέρουν στους δια ζώσης και on-line επισκέπτες, την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία που δικαιούται κάθε λάτρης της μοτοσυκλέτας τον 21ο αιώνα. Όπως υποδηλώνει η τρίτη λέξη του ονόματός μας, αυτό που κάνουμε από το 2008 που ανοίξαμε τις πόρτες μας, είναι η καλλιέργεια μιας ευρύτερης μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας μέσω event.

 

Highlights Arrow


HIGHLIGHTS

 

 

2008

Xορηγίες σε τοπικούς και πανελλήνιους αγώνες

Χορηγίες σε τοπικούς και πανελλήνιους αγώνες. Mερικές φορές και με δική μας αγωνιστική συμμετοχή (STASINOS POWER TEAM 69). MotoGP όχι ακόμα, το επεξεργάζεται το τμήμα marketing για το άμεσο μέλλον.

AGONES-PHOTO-1 AGONES-PHOTO-2   AGONES-PHOTO-3    AGONES-PHOTO-4Ενημερωτικές ομιλίες στους μελλοντικούς αναβάτες μοτοσυκλέτας – μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Οι ομιλίες έχουν θέμα «Καβάλα Έξυπνα» και γίνονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Εβδομάδα Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων» που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας, καθώς και σε επισκέψεις σε σχολεία.2010

Ταξίδια σε μοτοσυκλετιστικούς παράδεισους σε Ελλάδα και Ευρώπη

Όσοι έχουν συμμετάσχει στα ταξίδια μας έχουν επιστρέψει άλλοι άνθρωποι. Προς το καλύτερο από ό,τι μας λένε.

TAXIDIA-PHOTO-1 TAXIDIA-PHOTO-2   TAXIDIA-PHOTO-3    TAXIDIA-PHOTO-4
 
 
 

2022

GasPie Moto Tour

Τελευταίο και ίσως σημαντικότερο, αφήσαμε το διαβόητο event GasPie Moto Tour που οργανώνεται κάθε χρόνο από το 2012. Ξεκίνησε με δεκαοκτώ φίλους, ενώ στο πιο πρόσφατο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις τριακόσιες. Δεν είναι απλώς μία βόλτα με καταπληκτικές διαδρομές και νόστιμο φαγητό, όπου στο τέλος κόβουμε την πίτα μας.

GASPIE-PHOTO-1

Είναι μία ημερήσια γιορτή όπου κόσμος συναντιέται, επικοινωνεί,  ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά και αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι το GAS Motosport Culture είναι μία κοινότητα ανθρώπων με πάθος για ζωή.

GasPie: Η Ιστορία   GasPie 2023: Event
 
GASPIE-PHOTO-2

Τον τελευταίο λόγο τον αφήνουμε στους επισκέπτες μας!