Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

9+1 Σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

9+1 Σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

🕓 Χρόνος ανάγνωσης: 3'

Υπάρχουν αρκετά σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής στην αγορά. Ποιο είναι το κατάλληλο ανάλογα με τη χρήση που κάνεις; Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας -από 39€- και σου τα παρουσιάζουμε ανά brand.

1. Dainese
2. Alpinestars
3. Givi
4. Quiksilver
5. Nordcode
6. Polo
7. Burton
8. Σύνοψη



DAINESE

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Όλα είναι κατασκευασμένα από την OGIO και διαθέτουν πάνελ στην πλάτη με επένδυση ροής αέρα, πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και ιμάντα στήθους για καλή εφαρμογή, άνεση και σταθερότητα στη μηχανή. Έχουν δύο χρόνια εγγύηση και είναι πάρα πολύ ανθεκτικά. Και αν κάτι πάει στραβά, η Dainese είναι πασίγνωστη για το after sales support της (γιατί συνήθως ότι δίνεις, παίρνεις). Πάμε να τα δούμε.


D-Gambit 33.6L
Χρήση: Εκδρομική
Highlight: Πάρα πολλές θήκες και τσεπάκια. Άπλετος χώρος


Σακίδια Πλάτης Dainese


Από τα πιο καλοπουλημένα σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής της Dainese. Διαθέτει άπειρες θήκες για να αποθηκεύσεις μικρά και μεγάλα αντικείμενα. Φεύγεις για εκδρομή το Σ/Κ; Θα χωρέσει τα πάντα με ευκολία. Θα σε ενθουσιάσει η πλάτη που είναι σχεδιασμένη ώστε να κρατιέται η υγρασία μακριά. Το υπερυψωμένο πίσω μέρος της τσάντας κατευθύνει τη ροή του αέρα κρατώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε επιθυμητά επίπεδα.

Μάθε περισσότερα για τη D-Gambit




D-Mach 22.2L
Χρήση: Sport
Highlight: Η αεροδυναμική της σχεδίαση και η υποδοχή για υδροδοχείο, ο αφαιρούμενος ιμάντας μεταφοράς κράνους


Σακίδια Πλάτης Dainese


Κλέβει τις καρδιές των sport αναβατών όχι μόνο με τον δυναμισμό και το design της αλλά και με τα features που κάθε μοτοσυκλετιστής χρειάζεται. Το υλικό κατασκευής είναι αρκετά σκληρό για αεροδυναμική απόδοση και υδροαπωθητικό (έχει και αδιάβροχο κάλυμα για έξτρα αδιαβροχοποίηση), ενώ η πρόσβαση στη μεγάλη εσωτερική θήκη γίνεται από την πλάτη (και αντικλεπτικές ιδιότητες!).

Για βέλτιστη εργονομία, υπάρχει εσωτερική επενδυμένη θήκη για ηλεκτρονικες συσκευές και laptops έως 15", organizer με τσεπάκι ασφαλείας που κλείνει με φερμουάρ, αναμονή για υδροδοχείο, αφαιρούμενος ιμάντας για μεταφορά κράνους. Πάτησε στο παρακάτω κουμπί για να δεις όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μάθε περισσότερα για τη D-Mach




D-Essence 30L
Χρήση: Πόλης/Εκδρομική
Highlight: Κομψή και ευρύχωρη με αεροδυναμικό προφίλ


Σακίδια Πλάτης Dainese


Η πιο όμορφη και μικροκαμωμένη τσάντα πλάτης της Dainese κατά τη γνώμη μας. Θα διαπιστώσεις ότι τα 30 λίτρα που μπορεί να κουβαλήσει δεν της... φαίνονται καθόλου. Μπορούμε να τη φανταστούμε άνετα σε αναβάτη πόλης (και όχι μόνο) που πηγαίνει στο γραφείο με το scooter του. Φυσικά και θα σε βολέψει και στις εκδρομές (30 λίτρα δεν είναι λίγα).

Διαθέτη μεγάλη εσωτερική θήκη, με ξεχωριστή για laptop 15" και μικρή μπροστινή θήκη για τα γυαλιά σου. Εκπληκτική λεπτομέρεια είναι τα κουμπάκια στα φερμουάρ για να μην "παίζουν" με τον αέρα. Τέλος, θα σε εντυπωσιάσουν τα σκληρά μπροστινά πάνελ διαμορφωμένα από EVA για πιο αεροδυναμικό προφίλ.

Μάθε περισσότερα για τη D-Essence





ALPINESTARS

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Η Alpinestars έκανε εξαιρετική δουλειά με αυτό το σακίδιο πλάτης αναβάτη μηχανής. Συγκέντρωσε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις μία εργονομική τσάντα πλάτης που είμαστε σίγουροι ότι θα σε βολέψει για τις καθημερινές σου μετακινήσεις με μηχανή.


City Hunter 25L
Χρήση: Πόλης
Highlight: Η ομοιόμορφη κατανομή βάρους για πιο ξεκούραστες διαδρομές, η αναδιπλούμενη θήκη μεταφοράς κράνους


Σακίδια Πλάτης Alpinestars


Ο μικρός του όγκος και το λεπτό προφίλ του το κάνουν ιδανική επιλογή για όσους αναβάτες δε θέλουν να κουβαλάνε όλη τους την προίκα αλλά επιζητούν πρακτικότητα και έξυπνη σχεδίαση. Διαθέτει άφθονες θήκες αποθήκευσης εσωτερικά και εξωτερικά για μικροαντικείμενα καθώς και ειδικά διαμορφωμένη θήκη για laptop με fleece επένδυση και ενσωματωμένη αναδιπλούμενη θήκη για όλους τους τύπους κρανών (τώρα τα χέρια σου θα είναι πάντα ελεύθερα).

Προηγμένης τεχνολογίας περίβλημα από πολυεστερικό πολυμερές 420D, ανθεκτικό στα σκισίματα (rip-stop) και την φθορά με νάιλον ενισχύσεις στην βάση για επιπλέον αντοχή, εξοικονόμηση βάρους και αντοχή στο νερό. Με αποσπώμενο αδιάβροχο κάλυμμα, εύκολα αποθηκεύσιμο σε ειδική θήκη (χρώμα fluo ώστε ο αναβάτης να είναι ευδιάκριτος σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας). Εννοείται ότι έχει ανατομική πλάτη και ρυθμιζόμενους ιμάντες σε ώμους και στήθος.

Μάθε περισσότερα για τη City Hunter





GIVI

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Η ιταλική Givi δε χρειάζεται συστάσεις. Σίγουρα έχεις ή είχες μια μπαγκαζιέρα, ενα tanklock, ένα τσαντάκι μηρού κτλ. Ένα μοντέλο ανάμεσα στα σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής όμως που ξεχωρίζει για τη σχεδίαση και την εργονομία του είναι το σακίδιο πλάτης EA104B.


EA104B 22L
Χρήση: Πόλης
Highlight: Πάρα πολύ λεπτό προφίλ, μεταβαλόμενος όγκος, μεγάλη σταθερότητα, η αναδιπλούμενη θήκη μεταφοράς κράνους
Σακίδια Πλάτης Givi

Μπορεί να λέμε ότι είναι κατάλληλη για χρήση πόλης, ωστόσο σε ένα ταξίδι θα βολέψει πολύ ιδίως αν τη φοράει ο συνεπιβάτης και έχει μπαγκαζιέρα η μοτοσυκλέτα χάρη στο λεπτο προφίλ της. Κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα με δείκτη 600D, διαθέτει αναδιπλούμενο αδιάβροχο κάλυμμα για στεγανοποίηση και έχει θήκη μεταφοράς κράνους που μαζεύεται και εξαφανίζεται σε μία μικρή θήκη στο κάτω μέρος του σακιδίου. Οι ιμάντες που δένουν στη μέση αγκαλιάζουν το σώμα εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα στις υψηλότερες ταχύτητες.

Μάθε περισσότερα για την EA108B





QUIKSILVER

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Καλή η άσφαλτος αλλά λατρεύεις την περιπέτεια στο χώμα ή/και το νερό; Τότε χρειάζεσαι ένα σακίδιο πλάτης που να καθαρίζει εύκολα και να προστατεύει τα πράγματα σου από την υγρασία.


Sea Stash 20L Medium
Χρήση: Εκδρομική/surf
Highlight: 100% αδιάβροχη, δένεται με ιμάντες στη μηχανή, μεταβλητού όγκου


Σακίδια Πλάτης Quiksilver

Δε θα ξαναφοβηθείς τη βροχή (ή τη λάσπη) με αυτό το σακίδιο πλάτης αναβάτη τύπου Dry-Bag. Αν ερχόταν κάποιος και ζητούσε μία τσάντα για τη μηχανή και τη βάρκα (έχει συμβεί) θα του δίναμε αυτό. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό υλικό PVC, κλείνει με roll-top εμποδίζοντας το νερό να εισχωρήσει και ρυθμίζοντας τον όγκο. Μπορείς να το δέσεις άνετα στην μοτοσυκλέτα σου αφού το σκληρό υλικό του δεν πρόκειται να φθαρεί από ιμάντες και χταπόδια. 

Μάθε περισσότερα για την Sea Stash 20L





NORDCODE

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

H Ελληνική Nordcode δε θα μπορούσε να μην έχει στη συλλογή της τσάντες πλάτης για αναβάτες. Ωραίες επιλογές από σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής για όσους δε θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία. Οι δύο πιο δημοφιλείς στο GAS βρίσκονται παρακάτω.


X-Bag
Χρήση: Πόλης/Κοντινές εκδρομές
Highlight: Μικρός όγκος, οικονομική τιμή, το αναδιπλούμενο δίχτυ μεταφοράς κράνους


Σακίδια Πλάτης  Nordcode

Αν και δε μας έκανε τη χάρη η Nordcode να μας πει πόσα ακριβώς λίτρα είναι, εκτιμούμε μεταξύ 22-26L. Είναι μαζεμένη και μεταβλητού όγκου χάρη στους πλαϊνούς ιμάντες. Με θερμοδιαμορφωμένο μπροστινό πάνελ που βελτιώνει το αεροδυναμικό προφίλ, μεγάλο κεντρικό τμήμα με εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση, πλαϊνές τσέπες με πλέγμα και ενσωματωμένο δίχτυ μεταφοράς κράνους. Έχει αδιάβροχο κάλυμμα για προστασία στην περίπτωση ξαφνικής μπόρας. Το καλύτερο σακίδιο πλάτης της Nordcode κατά τη γνώμη μας. Μοτοσυκλετιστική σχεδίαση σούπερ τιμή έως 50€.

Μάθε περισσότερα για την X-Bag




Sports Bag 28L
Χρήση: Πόλης/Sport
Highlight: Tο πιο οικονομικό σακίδιο αναβάτη που θα βρεις


Σακίδια Πλάτης Nordcode

Όσοι την έχουν επιλέξει εντυπωσιάζονται από την όμορφη σχεδίαση και τη sport διάθεση της. Είναι κατασκευασμένη από ημίσκληρο ύφασμα και κρατά το σχήμα της ώστε να μην επηρεάζει την αεροδυναμική. Οι κόκκινες λεπτομέρειες και τα ανακλαστικά ένθετα προσθέτουν έξτρα "τσαχπινιά". Αρκετά ευρύχωρη στα 28 λίτρα με ενιαίο εσωτερικό διαμέρισμα και αφαιρούμενο αδιάβροχο κάλυμμα Τι άλλο να ζητήσει κανείς με κάτω από 40 ευρώ;

Μάθε περισσότερα για τη Sports Bag





POLO

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Αν και η Polo φημίζεται για τα backpacks της, δεν έχει moto σειρά. Το παρακάτω σακίδιο όμως συγκεντρώνει πολλά μοτοσυκλετιστικά features και στέκεται επάξια δίπλα σε αυτά των μεγάλων moto brands.


Anti-Theft 21L
Χρήση: Πόλης
Highlight: Ελαφριά με αντικλεπτική σχεδίαση


Σακίδια Πλάτης Polo

Στην οικονομική κατηγορία για σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής, το Anti-Theft θα σε εκπλήξει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα επενδυμένο με μεταλλικό πλέγμα που το καθιστά ανθεκτικό στο σκίσιμο από αιχμηρά αντικείμενα και απαραβίαστο. Με μία βασική θήκη με δυνατότητα ανοίγματος έως 90° (μοίρες) με εσωτερική ειδική ενισχυμένη θήκη για προστασία και μεταφορά laptop ή tablet και πολλές εσωτερικές τσέπες για άψογη οργάνωση. Ανακλαστικά ένθετα και ρυθμιζόμενος ιμάντας στο στήθος για καλύτερη σταθερότητα. Μας αρέσει το αδιάβροχο αφαιρούμενο κάλυμμα και το USB port.

Μάθε περισσότερα για την Anti-Theft





BURTON

σακίδια πλάτης αναβάτη μηχανής

Άλλη μια εταιρεία που δεν είναι moto, την συμπεριλάβαμε όμως για τους ίδιους ακριβώς λόγους με την Polo. Και θα σου πούμε πώς όλο το crew του GAS με Burton κάνει τις μοτο-βόλτες του (και όχι μόνο) γιατί πολύ απλά είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Επίσης έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής και δε μας έχει έρθει με ελάττωμα ΠΟΤΕ καμία.


Prospect 2.0 20L
Χρήση: Πόλης
Highlight: Πάρα πολύ ελαφριά (500 gr) με ΕΓΓΥΗΣΗ εφ' όρου ζωής


Σακίδια Πλάτης Burton

Η ποιότητα κατασκευής της Burton είναι άλλου επιπέδου. Αν είχες, ξέρεις ότι είναι πολύ ελαφριές, με υδροαπωθητικά λεπτά υφάσματα και πάρα πολύ ανθεκτικές. Επιπλέον αν σου χαλάσει ποτέ (εγώ μετά από 6 χρόνια πολύ σκληρής χρήσης ακόμα δεν τα κατάφερα) η Burton είναι εκεί για εσένα. Τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς έχουν εγγύηση 2 χρόνια μόνο.

Η Prospect 2.0 είναι ιδανική για τις καθημερινές σου μετακινήσεις με χωρητικότητα 20 λίτρα και βάρος μόλις 500 gr. Διαθέτει μια μεγάλη θήκη για το laptop (33cm X 27cm X 2.5cm) σου, ξεχωριστή θήκη για το tablet (28.5cm X 29cm), δύο πλαϊνές θήκες για μπουκάλια νερού και επιπλέον μπροστινή θήκη που κλείνει με φερμουάρ. Και εννοείται πώς έχει ιμάντα στο στήθος για να μη την παίρνει ο αέρας στη μηχανή. 

Μάθε περισσότερα για την Prospect 2.0






ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
Ελπίζουμε να σου άρεσαν οι προτάσεις μας. Επίλεξε με γνώμονα τη χωρητικότητα, την αντοχή και φυσικά τη σχεδίαση. Το όμορφο design δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο εξάλλου. 

Ως προς το budget υπάρχουν τρεις κατηγορίες τιμών. Στην οικονομική ανήκουν οι Polo & Nordcode (τιμές έως 55€), στη μεσαία οι Burton, Givi, Quiksilver & Alpinestars (τιμές από 55€ έως 90€), ενώ στην premium (τιμές από 90€ και πάνω) βρίσκουμε τη Dainese. Δικό σου το πορτοφόλι, δική σου και η επιλογή. 






PHOTO

Σακίδια πλάτης FW22


Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή μας σε backpacks. Περισσότερα σχέδια, χρώματα και brands με ένα μόνο κλικ.

Δες Περισσότερα

Αφήστε το σχόλιό σας
Σχόλια
13/6/2023 7:15 μ.μ.
πανακριβες
Close