Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

Τα καλύτερα full face κράνη μηχανής για το 2023

Τα καλύτερα full face κράνη μηχανής για το 2023

Best Full Face Motorcycle Helmets for 2023

Ποια είναι τα καλύτερα full-face κράνη μηχανής για το 2023; Παρακάτω θα βρεις 10 προτάσεις σε κράνη κλειστού τύπου που μπορούν να λειτουργήσουν ως μπούσουλας στην επόμενη αγορά σου.


ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Ας ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι δεν υπάρχει το τέλειο κράνος, αυτό που αν το επιλέξουν όλοι οι αναβάτες, δε θα βρεθεί ούτε ένας δυσαρεστημένος. Το καλύτερο κράνος είναι αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε αναβάτη, είναι κατάλληλο για τη μοτοσικλέτα του και την τσέπη του. Οι επιλογές μας διαμορφώθηκαν με βάση:

  • Τα top selling brands του GAS
  • Τη χρήση κάθε κράνους (City, City-Touring, Sport-Touring, Sport-Racing)
  • Την κατηγορία τιμής (από 100€ έως 800€)
  • Το feedback τον πελατών μας
  • Την προσωπική μας εμπειρία

👉 Να σημειωθεί ότι η σύγκριση αναφέρεται στην πιο οικονομική χρωματική έκδοση.ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΗΣ (CITY)
Best City Full Face Motorcycle Helmets for 2023
Στην κατηγορία αυτή έχουμε VFM προτάσεις αφού θα αγοράσετε «περισσότερο κράνος» για τα χρήματα που θα δώσετε. Τα κράνη πόλης πρέπει να είναι εύκολα και γρήγορα στην βάλε-βγάλε ασφάλιση τους, κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποια άλλη απαίτηση.MT Stinger Το καλύτερο κλειστό κράνος πόλης εώς 100€ για το 2023
MT Stinger
Κατηγορία τιμής:
έως 100€
Εξωτερικό κέλυφος:
Θερμοπλαστικό

🟢 Πλεονεκτήματα
- Super οικονομικό
- Άνετη εσωτερική επένδυση

🔴 Μειονεκτήματα
- Ένα μέγεθος εξωτερικού κελύφους
- Μέτριας ποιότητας βάσεις ζελατίνας
- Δεν διατίθεται ανταλλακτική εσωτερική επένδυση
- Δυσεύρετα αξεσουάρ & ανταλλακτικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Κλασσική επιλογή για νέους αναβάτες και για όσους μετακινούνται με παπιά και scooter.

Τα τρελά γραφικά, η συμπαγής -για την κατηγορία τιμής- κατασκευή, η 100% Max Vision αντιχαρακτική ζελατίνα για διευρυμένο οπτικό πεδίο και ο επαρκής εξαερισμός αποτελούμενος από τρεις αεραγωγούς εισαγωγής και δυο εξαγωγής το καθιστούν ιδανικό πρώτο κράνος για όσους δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι πιτσιρικάδες των Χανίων κυκλοφορούν με Stinger.

Συστήνεται έως και 3 χρόνια χρήσης

Απόκτησε το MT Stinger
Nolan N60-6 Το καλύτερο κλειστό κράνος πόλης εώς 200€ για το 2023
Nolan N60-6
Κατηγορία τιμής:
έως 200€
Εξωτερικό κέλυφος:
Υψηλής αντοχής Polycarbonate Lexan

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Πολύ καλή εφαρμογή στα περισσότερα σχήματα κεφαλιού
- Καλή ποιότητα κατασκευής
- Ελαφριά αίσθηση
- Made in Italy
- After sales support & 5ετή εγγύηση σε δομικά στοιχεία

🔴 Μειονεκτήματα:
- Ανεπαίσθητοι τριγμοί στο βάλε-βγάλε
- Δεν περιλαμβάνεται το υποσιάγωνο στην συσκευασία

Μεγάλο τμήμα του αγοραστικού κοινού του κράνους αυτού είναι γυναίκες συνεπιβάτριες εξαιτίας της καλής συγκέντρωσης μαζών που βελτιώνει την αίσθηση του βάρους, του ονόματος της ιταλικής εταιρείας και της ασυναγώνιστης τιμής.

Nolan N60-6 2023 best full face helmet for city use up to 200€ Nolan N60-6 2023 Το καλύτερο κλειστό κράνος πόλης εώς 200€

Στην τελευταία του έκδοση η Nolan τοποθέτησε εσωτερική φιμέ ζελατίνα ενώ άλλαξε ελαφρώς τη σχεδίαση, δίνοντας στο N60-6 sport αέρα. Με δύο διαφορετικά μεγέθη εξωτερικού κελύφους για να μην «κουβαλάμε» αχρείαστο όγκο και το αποκλειστικό σύστημα εξαερισμού Air System Booster που κατευθύνει τον αέρα στα σημεία του κεφαλιού που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη εξαερισμού χωρίς να αυξάνονται τα επίπεδα του θορύβου αδικαιολόγητα, το N60-6 είναι η καλύτερη επιλογή για όσους ψάχνουν ένα ευέλικτο επώνυμο κράνος πόλης με λίγα χρήματα.

Συστήνεται έως και 5 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το Nolan N60-6
ΠΟΛΗΣ & ΕΚΔΡΟΜΙΚΗΣ (CITY-TOURING)
Τα καλύτερα full face κράνη μηχανής πόλης & εκδρομικής χρήσης για το 2023

 Όσο μεγαλώνουν τα χιλιόμετρα, αυξάνονται οι απαιτήσεις ασφαλείας όπως και η τιμή. Ωστόσο σε αυτή την κατηγορία διατηρούμε ακόμα το budget μας χαμηλά. Στα κράνη πόλης/εκδρομικής χρήσης πρέπει να διατηρείται σε καλό επίπεδο ο χρόνος και η ευκολία στο βάλε-βγάλε, ταυτόχρονα όμως να είναι σταθερό σε ταχύτητες ταξιδιού 120-130Km/h.MT TARGO 2023 το καλύτερο full face κράνος μηχανής για πόλης & εκδρομική χρήση
MT
Targo

Κατηγορία τιμής:
έως 100€
Εξωτερικό κέλυφος:
Θερμοπλαστικό

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Σχέση ποιότητας/τιμής
- Φθηνά ανταλλακτικά & αξεσουάρ
- Σταθερότητα στα 100+ km/h

🔴 Μειονεκτήματα:

- Δεν έχει sun visor
- Δεν υπάρχουν ανταλλακτικές εσωτερικές επενδύσεις
- Δυσεύρετα αξεσουάρ & ανταλλακτικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα


Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το MT Targo με μία λέξη, θα ήταν αξιοπρέπεια.

2023 Best City - Touring Full Face Motorcycle Helmets up to 100€ 2023 MT Targo το καλύτερο κράνος εώς 100€ MT TARGO 2023 το καλύτερο full face κράνος μηχανής για πόλης & εκδρομική χρήση

Η πιο οικονομική τίμια λύση για τις κοντινές εκδρομές αλλά όχι για τον γύρο του κόσμου. Μας αρέσει η σχετικά σφιχτή του εφαρμογή που αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας/σταθερότητας και η καλοσχεδιασμένη εσωτερική του επένδυση. Με μόνο ένα μέγεθος εξωτερικού κελύφους όμως έχουμε τον ίδιο όγκο στο X-Small και στο XX-Large. Αλλά αυτό είναι ένα βασικό μειονέκτημα όλων των οικονομικών κρανών μηχανής.

Συστήνεται έως και 3 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το MT Targo
AGV K1 το καλύτερο full face κράνος εώς 200€
AGV
K1 S

Κατηγορία τιμής: έως 200€
Εξωτερικό κέλυφος:
Υψηλής αντοχής Polycarbonate (ABS)

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Εξαερισμός, δέσιμο με D-ring
- Σταθερότητα
- Γραφικά
- Διετής εγγύηση & εκπληκτικό after sales support

🔴 Μειονεκτήματα:
- Ακριβές ανταλλακτικές ζελατίνες,
- Aκραία Sport αισθητική (για αυτούς που δεν τους αρέσει)


Το AGV K1 S έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά sport κράνους αλλά με «πλαστικό» εξωτερικό κέλυφος και όχι «fiberglass». Η σχεδίαση & κατασκευή του έχει γίνει με γνώμονα την μέγιστη δυνατή ασφάλεια του αναβάτη αλλά και την σταθερότητα του ακόμα και πάνω από τα 130km/h.

AGV K1 2023 Best full face helmet for urban city touring use2023 best buy full face helmet agv k12023 το πιο ασφαλές οικονομικός κράνος μηχανής agv k1s

Είναι ίσως το καλύτερο κράνος για sport μοτοσυκλέτες χαμηλής – μεσαίας ιπποδύναμης αξέχαστες «παθιασμένες» βόλτες και έντονες συγκινήσεις χωρίς να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Το κατατάσσουμε στα City-Touring γιατί δεν θα μπαίναμε με αυτό σε πίστα ούτε και θα ξεκινούσαμε ένα μεγάλο ταξίδι.

Μας αρέσει ο μαζεμένος όγκος, η αεροτομή εμπνευσμένη από το Pista GP, το πολλαπλό σύστημα αεραγωγών, αποτελούμενο από πέντε αεραγωγούς εισαγωγής και πολλαπλά κανάλια εξαγωγής και η πολυτέλεια των εσωτερικών επενδύσεων της AGV (που βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης).

Συστήνεται έως και 5 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το AGV K1 S

AGV K3 CITY TOURING BEST HELMET 2023
AGV
K3

Κατηγορία τιμής: έως 350€
Εξωτερικό κέλυφος:
Υψηλής αντοχής Polycarbonate (ABS)

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Αντιθαμβωτική Pinlock στη συσκευασία
- Εφαρμόζει στα περισσότερα σχήματα κεφαλιών
- Ποιοτικό φινίρισμα
- Εύκολο-γρήγορο κούμπωμα microlock
- Διετής εγγύηση & εκπληκτικό after sales support

🔴 Μειονεκτήματα:
- Δεν κυκλοφορεί σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα
- Ακριβές ανταλλακτικές ζελατίνες

Η έκδοση του 2023 μας άφησε με ανοιχτό το στόμα αφού το νέο Κ3 δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

AGV K3 το καλύτερο κράνος μηχανής εως 350€AGV K3 τα καλήτερα full face κράνη μηχανής του 2023AGV K3 ta kalitera krani mixanis toy 2023

Πληροί τις απαιτήσεις των πιο πρόσφατων διεθνών προτύπων και προσφέρει νέο σχήμα κελύφους για μεγιστοποίηση της  αεροδυναμικής απόδοσης  (0g δυναμικό βάρος στα 130 km/h) που σημαίνει χαμηλότερο βάρος και λιγότερη πίεση στους μύες του λαιμού, για μέγιστη άνεση και συγκέντρωση στην οδήγηση.

Στα «συν» είναι και το ανασχεδιασμένο προφίλ προστασίας της κλείδας. Προσφέρει τρία διαφορετικά μεγέθη εξωτερικού κελύφους μειώνοντας έτσι όγκο και βάρος, νέο σύστημα μεγαλύτερων αεραγωγών, δέσιμο με μικρομετρική πόρπη και την πολυτελή εσωτερική επένδυση της AGV όπως και το αδερφάκι του Κ1.

Συστήνεται έως και 5 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το AGV K3
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (SPORT-TOURING)
τα καλύτερα κλειστά κράνη μηχανής για τουριστική χρήση
Όταν το ταξίδι διαρκεί ώρες ή και μέρες χρειάζεσαι ένα άνετο κράνος, κορυφαίας ποιότητας που θα σου παρέχει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, αεροδυναμικής και ισορροπημένης ηχομόνωσης. Ναι, εδώ πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω.

Τα sport touring κράνη οφείλουν να είναι σταθερά και «ήσυχα» για ταχύτητες ταξιδιού ακόμα άνω των 150km/h. Να έχουν ποιοτική & εύκολη λειτουργία μηχανισμών για χρήση με γάντια (ακόμα και πολύ χοντρά χειμερινά). Να διαθέτουν κορυφαίας ποιότητας ζελατίνες για να μην κουράζεται ο αναβάτης στην πολύωρη οδήγηση.AGV K-5 S MAX best sport touring helmet 2023
AGV
K-5 S MAX
Κατηγορία τιμής: έως 400€
Εξωτερικό κέλυφος:
Συνδυασμός Carbon fiber και Fiberglass

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Super άνετο
- Αποτελεσματικό σύστημα αεραγωγών
- Πολύ καλή κατανομή βάρους
- Διετής εγγύηση & εκπληκτικό after sales support

🔴 Μειονεκτήματα:
- Κάποιοι αναβάτες παραπονιούνται για τον θόρυβο. Ωστόσο ο συντάκτης του κειμένου έχει αντίθετη εμπειρία

👉 Το πόσο αθόρυβο είναι ένα κράνος είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων όπως το σχήμα του κεφαλιού και η εφαρμογή, το σύστημα αεραγωγών, η θέση οδήγησης, τα χιλιόμετρα, αν υπάρχει fairing στη μοτοσυκλέτα, η ανοχή του αναβάτη, ακόμα και η εσωτερική επένδυση.

Αυτό το κράνος είναι ένα από τα best sellers μας εδώ και πολλά χρόνια και από τα πιο οικονομικά premium κράνη που μπορείς να αποκτήσεις.

Η sport διάθεση του είναι εμφανής από την αεροδυναμική του σχεδίαση και το δέσιμο με D-ring όμως φέρει και εσωτερική φιμέ ζελατίνα (βασικό χαρακτηριστικό των τουριστικών κρανών), αξεσουάρ απαραίτητο σε πολύωρες διαδρομές. Θα σας ενθουσιάσει η καλοσχεδιασμένη εσωτερική επένδυση χωρίς ραφές, η σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και το δροσερό κλίμα στο εσωτερικό χάρη στο σύστημα πολλαπλών αεραγωγών εισαγωγής και εξαγωγής και τις ποιοτικής εσωτερικής επένδυσης.

Συστήνεται έως και 7 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το AGV K-5 S MAX

SHOEI GT-Air II τα καλύτερα τουριστικά κράνη μηχανής του 2023
SHOEI
GT-Air II

Κατηγορία τιμής:
έως 600€
Εξωτερικό κέλυφος:
ΑIM («μείγμα» συνθετικών ινών)

🟢 Πλεονεκτήματα:
- 100% χειροποίητο
- Αυστηρός έλεγχος στην κατασκευή
- Ζελατίνα Pinlock EVO 120 στη συσκευασία
- Απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής & συναρμογής
- 5ετή εγγύηση

🔴 Μειονεκτήματα:

- Η τιμή του (αν και έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής)

Αν όλοι μπορούσαν να αγοράσουν Shoei, θα ήταν και τα μόνα που θα προτείναμε. Όχι γιατί οι υπόλοιπες εταιρείες δεν κατασκευάζουν αξιόπιστο εξοπλισμό αλλά γιατί η εμμονική ιαπωνική προσοχή στη λεπτομέρεια, τα χρόνια τεχνολογικής ανάπτυξης και εξέλιξης, τα υψηλής ποιότητας υλικά και η χειροποίητη κατασκευή οδηγούν σε κράνη που καλύπτουν 100% τις ανάγκες του 95% των αναβατών.

SHOEI GT-Air II το καλύτερο τουριστικό κράνους του 2023 shoei gt-air 2 best sport touring helmet 2023 shoei gt-air 2 καλυτερα sport touring κρανη 2023

Θεωρούμε το GT-Air II ναυαρχίδα σε αυτή την κατηγορία.

Διαθέτει σούπερ ευκρινή εσωτερική φιμέ ζελατίνα, το εξωτερικό κέλυφος βγαίνει σε τρία μεγέθη για περιορισμό του όγκου, του βάρους & τις αεροδυναμικής αντίστασης, το σύστημα αεραγωγών αποτελείται από τρεις εισαγωγής και πέντε εξαγωγής ενώ έχει τη φήμη του ήσυχου κράνους.

Η ενδοεπικοινωνία SRL2 της SENA ενσωματώνεται στο κέλυφος για βελτίωση της αεροδυναμικής και τα 3D μαξιλάρια της εσωτερικής επένδυσης εφαρμόζουν απόλυτα στο σχήμα του προσώπου. Η ζελατίνα κλειδώνει αυτόματα όταν την κουμπώσουμε και το σύστημα E.Q.R.S επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Αν έχετε τα χρήματα, δε θα το μετανιώσετε και σίγουρα θα το απολαύσετε.

Συστήνεται έως και 7 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το SHOEI GT-Air II

ΣΠΟΡ  Ή/ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (SPORT-RACING)
Τα καλύτερα σπορ κράνη μηχανής του 2023

Είσαι εραστής της ταχύτητας ή ακόμα και αγωνιζόμενος; Θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα sport/racing κράνη μηχανής οφείλουν να είναι  σταθερά σε ταχύτητες ακόμα και άνω των 200km/h με την θέα του ορίζοντα να είναι "κρυστάλλινη" και η πίεση στον αυχένα ανεκτή. Να έχουν κορυφαίας ποιότητας και ευκρίνειας ζελατίνες και δέσιμο D-Ring για απόλυτη ρύθμιση και ασφάλεια.Τα καλύτερα αγωνιστικά κράνη μηχανής του 2023
HJC
RPHA 11

Κατηγορία τιμής: έως 400€
Εξωτερικό κέλυφος:
PIM Plus  («μείγμα» συνθετικών ινών)

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η τιμή του
- Δεύτερη dark smoke σκούρα φιμέ ζελατίνα και αντιθαμβωτική Pinlock 120 στη συσκευασία
- Νορμάλ τιμές & καλή διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ
- Σχέση ποιότητας / τιμής

🔴 Μειονεκτήματα:

- Εντονότερος θόρυβος από άλλα σπορ κράνη
- Δεν ταιριάζει σε μεγάλο εύρος σχήματος κεφαλιών

HJC RPHA 11 Το καλύτερο αγωνιστικό κράνος μηχανής του 2023 hjc rpha 11 Τα καλύτερα αγωνιστικά κράνη μηχανής του 2023 hjc rpha 11 ta kaliteta krani mixanis tou 2023

To RPHA 11 προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι αναβάτες sport μοτοσυκλετών στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, ακόμα και φιμέ ζελατίνα.

Με τρία διαφορετικά μεγέθη εξωτερικού κελύφους, μικρό βάρος, σύστημα αεραγωγών αποτελούμενο από υψηλής ακρίβειας αεραγωγούς και 14 σημεία εξαερισμού, διευρυμένο οπτικό πεδίο, κεντρικό κλείδωμα ζελατίνας Rapidfire, δέσιμο D-ring, σύστημα Emergency Release στα μάγουλα για την εύκολη αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος τι άλλο να ζητήσουμε σε αυτά τα λεφτά;

Συστήνεται έως και 7 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το HJC RPHA 11
SHOEI NXR2 το καλύτερο αγωνιστικό κράνος μηχανής του 2023
SHOEI NXR2
Κατηγορία τιμής: έως 600€
Εξωτερικό κέλυφος:
ΑIM

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες
- Σφιχτή εφαρμογή
- Εκπληκτική κατανομή βάρους
- Γραφικά
- 5ετή εγγύηση
- Αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock EVO 120 στη συσκευασία
- Μεγάλο εύρος συμβατών ζελατινών με ή χωρίς αναμονή για tear-offs

🔴 Μειονεκτήματα:
- Τσιμπημένη τιμή στα γραφικά (έως και 130€ ακριβότερα από τα μονόχρωμα γυαλιστερό)
- Η εκπληκτική φωτοχρωμική ζελατίνα στοιχίζει πολλά και είναι δυσεύρετη στην Ελλάδα

Μόνο θετικό feedback λαμβάνουμε από αυτό το κράνος και πραγματικά χαιρόμαστε όποτε το επιλέγετε.

Shoei ίσον αξιοπιστία & απόλυτη ποιότητα συναρμογής. Έχουμε πουλήσει εκατοντάδες NXR όλα αυτά τα χρόνια και ίσως έχει βρεθεί ένα με κατασκευαστική αστοχία και μια χούφτα αναβατών που το βρήκαν άβολο γιατί δεν ταίριαζε στην χρήση που κάνουν.

SHOEI NXR2 best sport motorcycle helmet SHOEI NXR2 to kalitero sport kranos mixanis 2023 kalitera krani mixanis

Είναι πολύ σταθερό ανεξαρτήτου ταχύτητας κίνησης, με τέσσερα μεγέθη εξωτερικού κελύφους για να κουβαλάμε το μικρότερο δυνατό όγκο, βάρος και κυρίως αεροδυναμική αντίσταση. Η εκπληκτική κατανομή μαζών δίνει ακόμα ελαφρύτερη αίσθηση σε σημείο που νιώθεις το κράνος προέκταση του σώματος σου.

Το σύστημα αεραγωγών εγγυάται την θερμική μας άνεση αφού υπάρχουν κανάλια εξαερισμού ακόμα και ανάμεσα στις δύο EPS στρώσεις του εσωτερικού κελύφους (συνήθως τα κράνη έχουν μία στρώση EPS) ενώ υπάρχουν έξτρα μαξιλαράκια για την μείωση του θορύβου στην περιοχή των αυτιών. Άλλο σημείο βελτίωσης είναι η CWR-F2 ζελατίνα που προσφέρει καλύτερο οπτικό πεδίο αφού μειώνει τις παραμορφώσεις που προκαλούνταν από την κλασική καμπύλωση της ζελατίνας. Φυσικά και το δέσιμο γίνεται με D-ring ενώ δεν υπάρχει εσωτερική φιμέ ζελατίνα. Το ιδανικό κράνος για φανατικούς της ταχύτητας εντός και εκτός πίστας.

Συστήνεται έως και 7 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το SHOEI NXR2
SHOEI X-SPR Pro 2023 best motorcycle racing helmet
SHOEI X-SPR Pro
Κατηγορία τιμής:
έως 800€
Εξωτερικό κέλυφος:
AIM+

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Πρωτοποριακό σύστημα αεραγωγών
- Αναμονή για hydration system
- Εξαιρετική αεροδυναμική
- Πλήρως ρυθμιζόμενη εσωτερική επένδυση για custom εφαρμογή
- Αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock EVO 120 στη συσκευασία
- 5ετή εγγύηση
- Μεγάλο εύρος συμβατών ζελατινών με ή χωρίς αναμονή για tear-offs

🔴 Μειονεκτήματα:

- Η τιμή του (αν και έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής)

Από τις πίστες του MotoGP στα χέρια μας, το SHOEI X-SΡΡ PRO ενσωματώνει τις κορυφαίες τεχνολογίες της Ιαπωνικής εταιρείας.

καλυτερα κρανη μηχανης 2023 2023 best full face helmets SHOEI X-SPR Pro το καλύτερο αγωνιστικό κράνος μηχανής για το 2023

Με νέο εξελιγμένο σχήμα κελύφους για καλύτερη αεροδυναμική και εξαερισμό, προσφέρει μέγιστη σταθερότητα σε σχέση με το X-Spirit III (3% μείωση του συντελεστή οπισθέλκουσας και ανύψωσης) και δροσιά ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες (πρωτοποριακό σύστημα αεραγωγών για εξαερισμό μέχρι και στα μάγουλα).

Η ζελατίνα έχει δισδιάστατο εξωτερικό σχήμα με υποδοχές προσθήκης tear-off για αγωνιστική χρήση και προσφέρει ιδιαίτερα ευρύ οπτικό πεδίο. Το πιο εντυπωσιακό το αφήσαμε για το τέλος. Το X-SPR PRO είναι έτοιμο να δεχτεί σύστημα ενυδάτωσης hydration system για να μη διψάσουμε σε ένα μεγάλο και εξαντλητικό αγώνα. Ποιότητα κατασκευής - συναρμογής, τεχνολογία και άνεση από άλλο πλανήτη σε ένα κράνος που μπορεί να μην είναι φθηνό, αλλά θα κάνει όλα όσα υπόσχεται και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους αναβάτες.

Συστήνεται έως και 7 χρόνια χρήσης.

Απόκτησε το SHOEI X-SPR Pro
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ...
Είπαμε στην αρχή και θα ξαναπούμε ότι το καλύτερο κράνος δεν υπάρχει. Ελπίζουμε η παραπάνω κατηγοριοποίηση να σας έδωσε "τροφή" για σκέψη και μια ιδέα για το τι χρειαζόσαστε σύμφωνα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε και τη μοτοσικλέτα που έχετε. Το καλύτερο κράνος είναι αυτό που εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι μας και μπορούμε να πληρώσουμε.

Και μία συμβουλή: Επειδή η αγορά κράνους αποτελεί δημοφιλές θέμα συζήτησης ανάμεσα στους αναβάτες, λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη τη χρήση που κάνει ο συνομιλητής σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GAS τηλεφωνικά στο ☎️ 2821074730 ή με email στο 📧 info@gasmoto.gr

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας
Close