Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024

Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024

🕓 Χρόνος ανάγνωσης: 4'

Best Motorcycle Thermal Base Layers & Mid-Layers for 2024

Ποια είναι τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024; Παρακάτω θα βρεις επτά προτάσεις σε ισοθερμικά μηχανής για να επιλέξεις με βάση τη χρήση που κάνεις, την κατηγορία τιμής και την θερμική άνεση που επιθυμείς.

👉 Το GAS σου προτείνει τα καλύτερα ισοθερμικά όπως προκύπτουν από τη δική μας εμπειρία και κυρίως των αναβατών που μας εμπιστεύονται.



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Βασικό επίπεδο διαχωρισμού είναι σε Base Layers και Mid Layers

Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Base & Mid Layers

  • Στα base layers ανήκουν οι μπλούζες και τα παντελόνια που έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

    Είναι πολύ λεπτά, κατασκευασμένα από τεχνικά υφάσματα και φοριούνται σε επαφή με το δέρμα. Όπως φανερώνει και το όνομα τους, διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος ισορροπημένη. Δεν λειτουργούν δηλαδή “μαζεύοντας” όσο περισσότερη θερμότητα γίνεται, αλλά αποβάλλοντας υγρασία και περιττή θερμότητα από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος.

  • Στη mid-layers συναντάμε ζακέτες και γιλέκα που φοριούνται δηλαδή ανάμεσα από του πρώτου επιπέδου και του μπουφάν μας και σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τον αέρα παρέχοντας επιπλέον μόνωση.

Υπάρχουν διάφορες ποιότητες και υλικά στην αγορά που καθορίζουν την απόδοση του κάθε προϊόντος. 




BASE LAYERS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Τα κατάλληλα ισοθερμικά για καθημερινή χρήση είναι εκείνα που μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε άνετα στο κρύο σε σύντομες διαδρομές αλλά και να νιώθουμε άνετα σε εσωτερικό χώρο. Το κλειδί είναι η λέξη κίνηση.




Best Motorcycle Thermal Base Layers & Mid-Layers for 2024: Dainese Quick Dry TeeΤα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Dainese Quick Dry Tee
Dainese Quik Dry Tee
🟢 Θερμοκρασία:
Όλο το χρόνο
🟢 Τιμή: έως 50€

Ιδανικό για τους αναβάτες που θέλουν ένα ισοθερμικό για όλες τις χρήσεις.

Κατασκευασμένο από ύφασμα QuickDry που στεγνώνει γρήγορα, η μπλούζα αυτή είναι ιδανική για όλες τις συνθήκες και εποχές, εξασφαλίζοντας εξαιρετική διαπνοή. Φοριέται ως ισοθερμικό πρώτου επιπέδου το χειμώνα και σαν tee το καλοκαίρι εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση ακόμα και σε συνθήκες έντονης δραστηριότητας.

Απόκτησε το Dainese Quick Dry Tee


 

Best Motorcycle Thermal Base Layers & Mid-Layers for 2024: Dainese Dry Μπλούζα και παντελόνι Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Ισοθερμικά Dainese Dry
Dainese Dry Σειρά
🟢 Θερμοκρασία:
Χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 70€

Compression ισοθερμικά μηχανής υψηλής απόδοσης με άψογη εφαρμογή για χαμηλές θερμοκρασίες και σύντομες διαδρομές.

Αυτή η σειρά της Dainese αποτελείται από μπλούζα και παντελόνι και είναι κατάλληλη για τις κρύες μέρες. Το υδρόφοβο ύφασμα Dryarn επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει αποβάλλοντας την περιττή υγρασία ενώ η έλλειψη ραφών επιτρέπουν μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Όπως σε κάθε ποιοτικό ισοθερμικό, η διαφορετική ύφανση στα πιο ζεστά σημεία του σώματος επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της θερμότητας και οι ενισχύσεις στα σημεία τριβής εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Δεν είναι μια οικονομική επιλογή, αλλά πληρώνεις την εκπληκτική του απόδοση.

Απόκτησε το Dainese Dry




Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Nordcode Microfleece μπλούζα και παντελόνιΤα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Ύφανση nordcode Microfleece
Norcode Microfleece Σειρά
🟢 Θερμοκρασία:
Χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 30€

Super επιλογή με λίγα χρήματα.

Στην οικονομική κατηγορία η μπλούζα και το παντελόνι της σειράς Microfleece αποτελούν μία πολύ τίμια αγορά. Δεν πρέπει να περιμένει κανείς θαύματα αλλά κάνουν τη δουλειά τους και σίγουρα είναι καλύτερα από το να μη φοράμε τίποτα. Μάλιστα υπάρχουν πολλοί αναβάτες εκεί έξω που η συγκεκριμένη σειρά κάλυψε τις ανάγκες τους με το παραπάνω και δηλώνουν πολύ χαρούμενοι για την αγορά.

Απόκτησε το Nordcode Microfleece




BASE LAYERS ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Από την άλλη πλευρά, σε πολύωρα ταξίδια, ο αναβάτης παραμένει για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ακίνητος. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε πιο “ενισχυμένα” ισοθερμικά.




Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Dainese Thermo ισοθερμική μπλούζα και ισοθερμικό παντελόνιΤα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Dainese Thermo Ύφανση
Dainese Thermo Σειρά
🟢 Θερμοκρασία:
Πολύ χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 90€

Μη φύγεις για χειμερινό ταξίδι χωρίς αυτά τα ισοθερμικά.

Για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, το GAS προτείνει Dainese Thermo με κλειστά μάτια. Μέγιστη μόνωση (+ 194,4% σε σχέση με τον πολυεστέρα) χάρη στην τεχνολογία Dryarn που συγκρατεί τον ζεστό αέρα του σώματος αποβάλλοντας τον ιδρώτα. Ουσιαστικά η Thermo είναι εφάμιλλη της σειράς Dry, κατάλληλη όμως για ακραίες θερμοκρασίες. Άνεση χωρίς ραφές, διαφορετικές πυκνότητες ύφανσης για καλύτερη απόδοση και Armor Pad στις περιοχές επαφής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η καλύτερη επιλογή για αναβάτες που απολαμβάνουν τη ζωή και τα ταξίδια.

Απόκτησε το Dainese Thermo


 

Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Nordcode Antifreeze ισοθερμική μπλούζα και παντελόνι Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Nordcode Antifreeze ύφανση αντιανεμική
Nordcode Antifreeze Σειρά
🟢 Θερμοκρασία:
Χαμηλή προς πολύ χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 40€

Η αντιανεμική προστασία θα βελτιώσει τη θερμική σου άνεση με λίγα χρήματα.

Η Antifreeze είναι η σειρά της Nordcode για το πολύ κρύο. Πρόκειται στην ουσία για την σειρά Microfleece, ενισχυμένη με επιπλέον αντιανεμική επίστρωση. Η αντιανεμική επίστρωση βρίσκεται μόνο στο εμπρόσθιο τμήμα του κορμού στην μπλούζα και αντίστοιχα στους μηρούς και τα γόνατα στο παντελόνι. Το μειονέκτημα είναι ότι επηρεάζει την ελαστικότητα του ρούχου και άρα “αφαιρεί” πόντους από την άνεση. Όμως, δε θα δώσετε μία περιουσία.

Απόκτησε το Nordcode Antifreeze




MID-LAYERS 
Τα ισοθερμικά αυτής της κατηγορίας χωρίζονται σε γιλέκα που μπλοκάρουν τον αέρα μόνο στον κορμό και ζακέτες που προστατεύουν και την περιοχή των χεριών. Εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι με τα γιλέκα είμαστε πιο ευέλικτοι σε κάποιες περιπτώσεις (στενή εφαρμογή μπουφάν μηχανής, υψηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος κ.ά.), αλλά με τις ζακέτες πιο ζεστοί.




Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Dainese No Wind Layer D1 αντιανεμική ισοθερμική ζακέτα
Dainese No Wind Layer D1
🟢 Θερμοκρασία:
Χαμηλή προς πολύ χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 150€

Βγες για καφέ, απόλαυσε μια φθινοπωρινή βόλτα ή ξεκίνα για το Nordcap. Είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

Από τις αγαπημένες μας επιλογές σε ισοθερμικά δευτέρου επιπέδου, η ζακέτα No Wind Layer D1 είναι εκπληκτικά ζεστή χάρη στη μαλακή και εύκαμπτη αντιανεμική - υδροαπωθητική εξωτερική επίστρωση INTERON αλλά και την microfleece micropile θερμική εσωτερική επίστρωση. Κορυφαία άνεση, όμορφο design που επιτρέπει τη χρήση της ως casual ρούχο και ιδανική για να συνδυαστεί με καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής για να διευρύνει τη χρήση του. Ένα ρούχο κλειδί για σχεδόν όλο το χρόνο που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. 

Απόκτησε το Dainese No Wind Layer D1



Τα καλύτερα ισοθερμικά μηχανής για το 2024: Ισοθερμικά Nordcode Thermo Vest αντιανεμικό γιλέκο 
Nordcode Thermo Vest
🟢 Θερμοκρασία:
Χαμηλή προς πολύ χαμηλή
🟢 Τιμή: έως 40€

Η τιμή του είναι πάρα πολύ χαμηλή για την προστασία που προσφέρει από το κρύο.

Ένα εκπληκτικό προϊόν για τα λίγα χρήματα του. Η κατασκευή είναι παρόμοια με την base layer σειρά Antifreeze. Αντιανεμική επίστρωση στο μπροστινό μέρος του κορμού, ψηλός λαιμός, χωρίς όμως μανίκια και κλείνει με φερμουάρ. Φανταστείτε, να έχετε πάντα μαζί σας ένα μικρό τσαντάκι με το εν λόγω γιλέκο και όταν νιώσετε κρύο, το φοράτε εύκολα και γρήγορα κάτω από το μπουφάν σας, χωρίς να περιορίζει τα χέρια σας στην οδήγηση. Μαγικό.

Απόκτησε το Nordcode Thermo Vest

 


ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ 
Συγκεντρώσαμε σε ένα πίνακα όλες τις παραπάνω πληροφορίες ώστε να μπορείς να τα συγκρίνεις εύκολα. Να θυμάσαι ότι και τα επτά προϊόντα είναι αξιόπιστα και δοκιμασμένα από εκατοντάδες αναβάτες. Επίλεξε το ιδανικό για εσένα με βάση τις ανάγκες σου και πες αντίο στο κρύο.


  ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΗ
 DAINESE QUICK DRY TEE Όλες Άψογη Πολύ καλή Μέτρια
 DAINESE DRY Χαμηλή Άψογη Άψογη Υψηλή
 NORDCODE MICROFLEECE Χαμηλή Καλή Καλή Χαμηλή
 DAINESE THERMO Πολύ χαμηλή Άψογη Άψογη Υψηλή
 NORDCODE ANTIFREEZE Προς πολύ χαμηλή Μέτρια Καλή Χαμηλή
 DAINESE NO WIND LAYER Πολύ χαμηλή* Άψογη Άψογη Υψηλή
 NORDCODE THERMO VEST Πολυ χαμηλή* Μέτρια Καλή Χαμηλή

 

*Επειδή είναι mid-layers η θερμική απόδοση εξαρτάται από το συνδυασμό του εξοπλισμού (είδος base layer, μπουφάν μηχανής).

Αν έχεις απορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο 28210 74730 ή στείλε μας email στο info@gasmoto.gr Η ομάδα του GAS θα χαρεί να σε βοηθήσει!

 
Αφήστε το σχόλιό σας
Close