Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

Τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής για το 2024

Τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής για το 2024

Best Summer Motorcycle Jackets for 2024

Ποια είναι τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής για το 2024; Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας και αγαπημένα σας μοντέλα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες χρήσης εστιάζοντας στα βασικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα.

Πριν ξεκινήσουμε, να υπενθυμίσουμε ότι “το καλύτερο” είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τις ατομικές μας ανάγκες και τη μοτοσυκλέτα που οδηγούμε.



CITY JACKETS
Best City Summer Motorcycle Jackets for 2024
Τα μπουφάν μηχανής πόλης είναι κατασκευασμένα από πιο μαλακά υλικά σε σχέση με των υπόλοιπων κατηγοριών ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη ευελιξία στον αναβάτη. Ας μη ξεχνάμε ότι οι ταχύτητες εντός πόλεως είναι χαμηλές και άρα σε ενδεχόμενη πτώση μάλλον δε θα “συρθούμε” για πολλά μέτρα στην άσφαλτο. Έτσι πέρα από τα υλικά, διαθέτουν μεγαλύτερες διάτρητες επιφάνειες, επιτρέποντας μέγιστο αερισμό.



Nordcode Jackal Air Το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 120€ για το 2024Nordcode Jackal Air Το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 120€ για το 2024
Nordcode Jackal Air
Κατηγορία τιμής:
έως 120€

🟢 Πλεονεκτήματα

- Διαθέτει αφαιρούμενη αντιανεμική και μερικώς αδιάβροχη μεμβράνη
- Πολύ οικονομικό
- Ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους

🔴 Μειονεκτήματα
- Η ποιότητα-διαπνοή της μεμβράνης αδιαβροχοποίησης
- Τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες δεν είναι διάτρητα και αυτό της πλάτης χρήζει αντικατάστασης

Η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε το πιο οικονομικό μπουφάν μηχανής πόλης. 

Τα μεγάλα mesh panels σε στήθος, πλάτη και μανίκια θα εξασφαλίσουν εξαερισμό ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ η αφαιρούμενη μεμβράνη θα μπλοκάρει τον αέρα, αυξάνοντας την περίοδο χρήσης του σε συνδυασμό με ένα base ή/και mid-layer. Ωστόσο το προστατευτικό πλάτης (που δεν πληροί καμία προδιαγραφή ασφαλείας) προτείνουμε να αντικατασταθεί με το Nordcode Back Protect Level-2. Στα αρνητικά θα προσθέσουμε ότι δεν κυκλοφορούν γενικά διάτρητα protectors από την εταιρεία.

Απόκτησε το Nordcode Jackal Air





Revit Eclipse 2 Το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 200€ για το 2024Revit Eclipse 2 Το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 200€ για το 2024
Revit Eclipse 2
Κατηγορία τιμής:
έως 200€

🟢 Πλεονεκτήματα:

- Διάτρητα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες
- Ποιοτικά υλικά

🔴 Μειονεκτήματα:
Δεν έχουμε να του προσάψουμε τίποτα

Το urban best-seller. Ποιοτική κατασκευή, υψηλή αισθητική, αχτύπητα χρώματα, super τιμή. 

Τι άλλο να ζητήσει ένας αναβάτης πόλης από ένα καλοκαιρινό μπουφάν; Το jacket αυτό είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό 600 D ύφασμα ανθεκτικό στην τριβή, με πιστοποίηση EN 17092 Standard:2020 και μαλακά διάτρητα προστατευτικά SEESMART (CE-level 1) σε ώμους και αγκώνες που συμπληρώνουν τα μεγάλα mesh panels σε στήθος, πλάτη, μανίκια για μέγιστη διαπνοή και άνεση κινήσεων.

Απόκτησε το Revit Eclipse 2




CITY-TOURING JACKETS
Τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής πόλης & εκδρομικής χρήσης για το 2024

Το ιδανικό καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και τις εκδρομές πρέπει να διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Αντοχή στην τριβή, όπως οι μεγαλύτερες ταχύτητες απαιτούν και ευελιξία ώστε να είναι σε θέση μας προστατεύσουν σε μία αναπάντεχη αλλαγή του καιρού.



Dainese Hydraflux 2 Air D-Dry το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής για πόλης & εκδρομική χρήση Dainese Hydraflux 2 Air D-Dry το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής για πόλης & εκδρομική χρήση
Dainese Hydraflux 2 Air D-Dry

Κατηγορία τιμής:
έως 300€

🟢 Πλεονεκτήματα:

- Διαθέτει αφαιρούμενη αντιανεμική και πλήρως αδιάβροχη μεμβράνη
- Πάρα πολύ άνετο

🔴 Μειονεκτήματα:

- Η τιμούλα. Αν και θα βγάλει δεκαετία.

Δύσκολα θα βρεθεί αντικαταστάτης γι’ αυτό το μοντέλο αν σταματήσει να παράγεται. 

Για εμάς είναι το καλύτερο καλοκαιρινό μπουφάν για τον μέσο αναβάτη. Με μεγάλες διάτρητες επιφάνειες από ανθεκτικό πλέγμα Omega, ύφασμα Quick Dry που στεγνώνει εύκολα και είναι ανθεκτικό στην τριβή και το σχίσιμο, αφαιρούμενη σοβαρά αδιάβροχη μεμβράνη D-Dry, πολύ ελαφρύ, με ποιοτικά σκληρά προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες για μεγαλύτερη προστασία και πολύ άνετο. Ιδανικό για χρήση και την άνοιξη και το καλοκαίρι αν συνδυαστεί με ισοθερμική μπλούζα ή ζακέτα. Τόσο ανάλαφρο και τόσο ασφαλές, όπως μόνο η Dainese θα μπορούσε να υποσχεθεί.

Απόκτησε το Dainese Hydraflux 2 Air D-Dry




ADVENTURE-TOURING JACKETS τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής για adventure τουριστική χρήση
Βασικά χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας είναι η πολυμορφικότητα και η ευελιξία όπως κάθε μεγάλο ταξίδι απαιτεί. Εξάλλου οι συνθήκες κατά τη διάρκεια πολύωρης οδήγησης μπορεί να μεταβληθούν τελείως ενώ δεν είναι πρακτικό να αλλάζουμε μπουφάν ανάλογα με τον καιρό κάθε λίγο και λιγάκι.




Nordcode Terra Flow best adventure touring summer jacket 2024Nordcode Terra Flow best adventure touring summer jacket 2024
Nordcode Terra Flow

Κατηγορία τιμής: έως 150€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- To αδιάβροχο jacket που θα βρείτε “κρυμμένο” στην πίσω τσέπη
- Οι αποσπώμενες τσέπες σε στήθος και πλάτη
- Δέχεται και προαιρετικά θερμική επένδυση Nordcode που αγοράζεται ξεχωριστά

🔴 Μειονεκτήματα:
- Τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες δεν είναι διάτρητα και αυτό της πλάτης χρήζει αντικατάστασης
- Η βασική ποιότητα

Όλα τα βασικά features που χρειάζονται οι adventure αναβάτες σε value for money πακέτο. 

Οι μεγάλες διάτρητες επιφάνειες σε κορμό και πλάτη γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με την αφαίρεση των έξυπνων τσεπών επιτρέποντας επιπλέον διαπνοή. Επιπλέον το μπουφάν έρχεται με έξτρα αδιάβροχο jacket που αποθηκεύεται στην μεγάλη αποσπώμενη πίσω τσέπη ώστε να μη σας βρει απροετοίμαστους μία ξαφνική μπόρα. Για τη βελτίωση της θερμικής άνεσης, δέχεται προαιρετικά θερμική επένδυση Nordcode που όμως πωλείται ξεχωριστά. Θα μας άρεσε αν τα μαλακά προστατευτικά CE σε ώμους και αγκώνες ήταν και αυτά διάτρητα για μεγαλύτερη διαπνοή, όμως δεν είναι.

Απόκτησε το Nordcode Terra Flow





Dainese Desert Tex τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφαν μηχανής του 2024Dainese Desert Tex τα καλύτερα καλοκαιρινά μπουφαν μηχανής του 2024
Dainese Desert Tex

Κατηγορία τιμής:
έως 400€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση
- Οι διάτρητες τσέπες σε στήθος και πλάτη
- Τα διάτρητα Pro-Armor προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες
- Συνδέεται με παντελόνια της εταιρίας

🔴 Μειονεκτήματα:
- Δεν προβλέπεται προστασία από τη βροχή στην τιμή.

Υψηλή αντοχή για εκτός δρόμου χρήση και δυναμική σχεδίαση. 

Στο Desert Tex δε χρειάζεται να παίζουμε με τις τσέπες όταν σκάει ο τζίτζικας αφού είναι και αυτές κατασκευασμένες από πλέγμα Omega ώστε να μη μπλοκάρουν την είσοδο του αέρα. Στην ίδια κατεύθυνση τα μαλακά διάτρητα Pro-Armor προστατευτικά με πιστοποίηση EN 1621.1 Level 2 Type B σε ώμους και αγκώνες, υπόσχονται ασφάλεια υψηλού επιπέδου και μέγιστη άνεση και ευελιξία. Συνδυάστε τα με το Pro-Armor προστατευτικό πλάτης για να εξασφαλίσετε το τέλειο σύστημα διαπνοής. Όταν πιάσει ο βοριάς, βγάζουμε τη λεπτή αντιανεμική επένδυση από την τσέπη της πλάτης και την τοποθετούμε στο μπουφάν μας. Αν μπορούσαμε να έχουμε στο “πακέτο” και το ultralight αδιάβροχο της Dainese, δεν θα είχαμε να του προσάψουμε τίποτα. Δυστυχώς πωλείται χωριστά, ευτυχώς αξίζει κάθε cent και συμπληρώνει άψογα ένα σούπερ ποιοτικό προϊόν.

Απόκτησε το Dainese Desert Tex




SPORT-TOURING JACKETS
Τα καλύτερα σπορ καλοκαιρινά μπουφάν μηχανής του 2024

Για τους σβέλτους αναβάτες, που τσιμπάνε λίγο παραπάνω το γκάζι στις εξορμήσεις τους, το μπουφάν πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και να δέχεται επιπλέον προστασίες πέρα από τις βασικές σε ώμους αγκώνες και πλάτη.



Alpinestars Viper V3 Air το καλύτερο sport touring καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής του 2024Alpinestars Viper V3 Air το καλύτερο sport touring καλοκαιρινό μπουφάν μηχανής του 2024
Alpinestars Viper V3 Air

Κατηγορία τιμής: έως 300€


🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η σύνδεση με το ηλεκτρονικό σύστημα αερόσακου Tech Air® 5
- Η αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση
- Τα διάτρητα Nucleon Flex προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες
- Αναμονή για προστασία στήθους
- Συνδέεται με παντελόνια της εταιρίας

🔴 Μειονεκτήματα:
- Είναι πιο μακρύ, από τα κλασσικά σπορ μπουφάν.

Sport αισθητική, έμφαση στην ασφάλεια, υψηλά επίπεδα αερισμού.

Σχεδιασμένο για αθλητικούς σωματότυπους, το Viper V3 Air αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας αφού μπορεί να συνδυαστεί με το ηλεκτρονικό σύστημα αερόσακου Tech Air® 5 της Alpinestars, δέχεται προστατευτικό στήθους Nucleon και είναι κατασκευασμένο από 3D πλέγμα υψηλής αντοχής στον κορμό τα χέρια και το στήθος. Οι άνετες και μαλακές προστασίες CE Level 1 επιτρέπουν στον αέρα να περνάει, βελτιώνοντας τη θερμική άνεση του αναβάτη. Η αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση αυξάνει την περίοδο χρήσης του και προστατεύει από τη βραδινή ψύχρα. Τέλος, στα αρνητικά θα σχολιάσουμε το μήκος του. Επειδή είναι πιο μακρύ από ένα μέσο sport μπουφάν, ίσως να ενοχλεί στη θέση οδήγησης τους πιο κοντούς αναβάτες.

Απόκτησε το Alpinestars Viper V3 Air

 



ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ...
Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να σας βοηθήσει στην επιλογή του ιδανικού καλοκαιρινού μπουφάν μηχανής. Επιλέξτε το κατάλληλο μπουφάν με βάση τη μοτοσυκλέτα σας (και άρα τη θέση οδήγησης), τη χρήση που κάνετε και το budget που διαθέτετε.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GAS τηλεφωνικά στο ☎️ 2821074730, με email στο 📧 info@gasmoto.gr ή εξερευνήστε ολόκληρη την συλλογή καλοκαιρινών μπουφάν του GAS.

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας
Close