Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (έως 5kg)
+302821074730
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
 
(0)
Φίλτρα
 
+302821074730

Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν μηχανής για το 2024

Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν μηχανής για το 2024

Best Winter Motorcycle Jackets for 2024

Ποια είναι τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν μηχανής για το 2024; Ανακάλυψε παρακάτω τα best seller μοντέλα του GAS για το 2024 ανά κατηγορία χρήσης και τιμής με βάση το feedback των πελατών μας και την προσωπική μας εμπειρία.

👉 Και μη ξεχνάς, πώς το καλύτερο είναι υποκειμενικό και έχει να κάνει με τις ανάγκες κάθε αναβάτη σε συνάρτηση με τη μοτοσυκλέτα του.



ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΗΣ (CITY)
Best City Winter Motorcycle Jackets for 2024
Τι χρειάζεται ο αναβάτης πόλης από το μπουφάν του; Να είναι άνετο και ευέλικτο, ιδανικά με casual σχεδίαση και να διαθέτει όλα εκείνα τα features που τον εξυπηρετούν στην καθημερινές μετακινήσεις όπως κουκούλα, τσέπες (για τα χέρια) και τσεπάκια για τα απαραίτητα.



Nordcode Citizen Pro Το καλύτερο χειμερινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 200€ για το 2024Nordcode Citizen Pro Το καλύτερο χειμερινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 200€ για το 2024
Nordcode Citizen Pro
Κατηγορία τιμής:
έως 200€

🟢 Πλεονεκτήματα
- Είναι πολύ ζεστό και άνετο
- Έχει αποσπώμενη κουκούλα
- Πολύ καλή εφαρμογή 

🔴 Μειονεκτήματα
- Η αδιαβροχοποίηση (όσον την διαπνοή)
- Το προστατευτικό πλάτης χρήζει αντικατάστασης

Πολυαγαπημένο χειμερινό μπουφάν μηχανής των αναβατών για χρήση στην πόλη, το Citizen Pro μας αρέσει γιατί συνδυάζει το casual με την ασφάλεια που χρειαζόμαστε στο δρόμο. 

Είναι εξαιρετικά ζεστό ενώ το μαλακό και άνετο ύφασμα του επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων, είναι όμως λιγότερο ανθεκτικό στην τριβή. Προσφέρει αδιαβροχοποίηση, που θα αντέξει καταρρακτώδη βροχή για αρκετή ώρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι επαρκώς διαπνέουσα. Διαθέτει προστατευτικά αφαιρούμενη θερμική επένδυση 50g και CE Level 1 προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες. Όμως το προστατευτικό πλάτης που κακώς έχει (καλύτερα να ήταν 5€ φθηνότερο το μπουφάν) είναι δύσκαμπτο και δεν πληροί καμία πιστοποίηση, ευτυχώς διατίθεται extra το Nordcode Back Protect Level-2 που αναμφίβολα είναι Value for Money.

Απόκτησε το Nordcode Citizen Pro




Alpinestars Husker Το καλύτερο χειμερινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 300€ για το 2024Alpinestars Husker Το καλύτερο χειμερινό μπουφάν μηχανής πόλης εώς 300€ για το 2024
Alpinestars Husker
Κατηγορία τιμής:
έως 300€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- 100% αδιάβροχη μεμβράνη 8Κ της Alpinestars
- Συμβατό με το σύστημα αερόσακου Tech-Air® 5 και Tech-Air® 3 της Alpinestars

🔴 Μειονεκτήματα:
- Δεν διαθέτει κουκούλα
- Η πλάτη πωλείται χωριστά

Minimal αισθητική και maximal απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες (το χειμώνα!). 

Η 100% αδιάβροχη μεμβράνη 8Κ της Alpinestars εγγυάται ότι θα μας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς, ενώ η αφαιρούμενη θερμική επένδυση μας επιτρέπει βέλτιστη άνεση τις πιο ζεστές μέρες. Σε επίπεδο ασφάλειας έρχεται με τις λεπτές, μαλακές και διάτρητες προστασίες Nucleon Flex Plus (CE Level 1) σε ώμους και αγκώνες που επιτρέπουν μέγιστη ελευθερία κινήσεων ενώ δέχεται extra τα (Level 2) Nucleon προστατευτικά σε στήθος και πλάτη. Μας αρέσει πολύ που είναι συμβατό με το σύστημα αερόσακου Tech-Air® 5 και Tech-Air® 3 γιατί η πόλη είναι επικίνδυνη «πίστα». Στα αρνητικά είναι η έλλειψη κουκούλας που θεωρούμε απαραίτητη τις βροχερές ημέρες.

Απόκτησε το Alpinestars Husker




ΠΟΛΗΣ & ΕΚΔΡΟΜΙΚΗΣ (CITY-TOURING)
Τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν μηχανής πόλης & εκδρομικής χρήσης για το 2024

Στα μπουφάν αυτής της κατηγορίας σπουδαίο ρόλο παίζουν τα υλικά αφού οι υψηλότερες ταχύτητες απαιτούν μεγαλύτερη αντοχή στην τριβή κατά τη διάρκεια μιας πτώσης όπως επίσης και η ευελιξία, δηλαδή η δυνατότητα του jacket να καλύπτει μεγάλο εύρος καιρικών συνθηκών.



Nordcode Misano 2024 το καλύτερο χειμερινό μπουφάν μηχανής για πόλης & εκδρομική χρήση
Nordcode Misano

Κατηγορία τιμής:
έως 150€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η τιμή του
- Εφαρμογή ακόμα και στα μεγάλα μεγέθη

🔴 Μειονεκτήματα:

- Δεν υπερτερεί σε κάποιο χαρακτηριστικό 

Το νέο Misano της Nordcode είναι ένα τίμιο κοντό χειμερινό μπουφάν, κατάλληλο για τους αναβάτες που δε θέλουν να δώσουν μία περιουσία. 

Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό ύφασμα -ανθεκτικό στην τριβή σύμφωνα με τη Nordcode, με θερμοκολλημένη αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη (αντοχή σε νορμάλ βροχή περίπου 1 ώρα). Η θερμική επένδυση είναι αφαιρούμενη και έχει προστασίες με πιστοποίηση CE En 1612-1:2012 σε αγκώνες και ώμους. Όπως σε όλα τα μπουφάν της ελληνικής εταιρείας, η προστασία πλάτης δεν πληροί κάποια προδιαγραφή και χρήζει αντικατάστασης (προτείνουμε την NORDCODE LEVEL-2). Το πρόβλημα με το μπουφάν αυτό είναι ότι πέρα από την τιμή του που είναι πραγματικά προσιτή, δεν υπάρχει κάτι άλλο άξιο αναφοράς. Η τιμή όμως είναι βασικός παράγοντας σε μία αγορά και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που φιγουράρει σε αυτό το άρθρο.

Απόκτησε το Nordcode Misano




Alpinestars T-SP S το καλύτερο χειμερινό μπουφάν εώς 250€
Alpinestars T-SP S

Κατηγορία τιμής: έως 250€


🟢 Πλεονεκτήματα:
- Συνθετικός πολυεστέρας 600D + επίστρωση διπλής πολυουρεθάνης για επιπλέον αντοχή
- Σύνδεση με παντελόνι
- Προσοχή στη λεπτομέρεια

🔴 Μειονεκτήματα:
- Η αδιάβροχη μεμβράνη του δεν είναι η ποιοτική DryStar της Alpinestars

Και αυτό το μπουφάν ανήκει στην οικονομική κατηγορία, όμως σε αυτά τα +100€ σε σχέση με το Nordcode Jackal παίρνουμε ένα κατά πολύ ανώτερο ποιοτικά jacket. 

Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό πολυεστέρα 600D επενδυμένο με πολυουρεθάνη για πρόσθετη προστασία. Είναι πολύ άνετο με ρυθμιζόμενο γιακά χαμηλού προφίλ με απαλό ύφασμα, μέση και μανίκια ενώ οι αεραγωγοί και οι επενδύσεις (σταθερή αντιανεμική/αδιάβροχη και αφαιρούμενη θερμική) προσδίδουν την ευελιξία που χρειάζεται κάθε αναβάτης παντός καιρού. Έρχεται με προστασίες Alpinestars Nucleon Flex Plus σε ώμους και αγκώνες ενώ δέχεται αντίστοιχες προστασίες σε στήθος και πλάτη. Αν η αδιάβροχη επένδυση ήταν η αγαπημένη μας Drystar, θα οδηγούσαμε άνετοι στη βροχή για πολύ περισσότερη ώρα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα με 220 ευρώ δυστυχώς.

Απόκτησε το Alpinestars T-SP S





DAINESE VELOCE CITY TOURING WINTER JACKET 2024DAINESE VELOCE CITY TOURING WINTER JACKET 2024
Dainese Veloce D-Dry

Κατηγορία τιμής: έως 350€


🟢 Πλεονεκτήματα:
- Το μικρό του βάρος
- Αδιαβροχοποίηση

🔴 Μειονεκτήματα:
- Πολύ ακριβές επιλογές σε προστατευτικά πλάτης

Συνδυάζοντας την εμβληματική σχεδίαση της Dainese που θυμίζει πιο sport μπουφάν προσφέροντας έτσι στους αναβάτες ένα πιο δυναμικό look αλλά και ανάλαφρη αίσθηση (τα sport μπουφάν είναι συνήθως αρκετά βαριά). 

Το Dainese Veloce D-Dry είναι ένα χειμερινό μπουφάν μηχανής ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις αλλά θα μας καλύψει και στις κοντινές εκδρομές. Στα standard features έχουμε συνθετικό ύφασμα (100% πολυεστέρας) με σχετική αντοχή στην τριβή και το σχίσιμο, σταθερή αδιάβροχη μεμβράνη D-Dry®, αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αφαιρούμενα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους με πιστοποίηση EN 1621.1 Standard, πλευρικούς αεραγωγούς, σύνδεση με παντελόνι και διάφορες πρακτικές τσέπες. Ότι χρειάζεται δηλαδή ένας αναβάτης που δεν κυκλοφορεί με την ταυτότητα στο στόμα αλλά επιθυμεί πιο sport design, ένα άνετο, εύχρηστο και ευέλικτο μπουφάν και την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής της Dainese.

Απόκτησε το Dainese Veloce D-Dry




ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (SPORT-TOURING)
τα καλύτερα χειμερινά μπουφάν μηχανής για τουριστική χρήση
Βασικά χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας είναι η πολυμορφικότητα και η ευελιξία όπως κάθε μεγάλο ταξίδι απαιτεί. Εξάλλου οι συνθήκες κατά τη διάρκεια πολύωρης οδήγησης μπορεί να μεταβληθούν τελείως ενώ δεν είναι πρακτικό να αλλάζουμε μπουφάν ανάλογα με τον καιρό κάθε λίγο και λιγάκι.




Nordcode Adventure Evo 24 best sport touring winter jacket 2024Nordcode Adventure Evo 24 best sport touring winter jacket 2024
Nordcode Αdventure Εvo 24 4ων Εποχών

Κατηγορία τιμής: έως 230€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η τιμή του και το θετικό feedback αναβατών που το χαρακτηρίζουν VFM
- Ζεστό για ταξίδια με χαμηλές θερμοκρασίες

🔴 Μειονεκτήματα:
- Ζεστό για το ελληνικό καυτό καλοκαίρι
- Η εφαρμογή που αλλάζει καθώς προσθέτουμε/αφαιρούμε layers και αυτό μπορεί να επηρεάζει την συμπεριφορά του σε υψηλότερες ταχύτητες
- Βάρος στην χειμερινή του εκδοχή
- Χαμηλά επίπεδα διαπνοής της αδιάβροχης μεμβράνης

Το Nordcode Αdventure Εvo 24 είναι ένα τουριστικής χρήσης και τεσσάρων εποχών μπουφάν μοτοσυκλέτας, με ανασχεδιασμένους αεραγωγούς στο στήθος, μαγνητικό κούμπωμα AirSpeed για μέγιστο αερισμό, αξιοπρεπή υλικά και καλή εφαρμογή για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επενδύσουν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και αντοχής στο χρόνο. 

Ωστόσο ότι δίνεις παίρνεις και στα 220€ αγοράζουμε ένα τίμιο εξωτερικό κέλυφος από πολυεστέρα, αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη REISSA και ευάερους  αεραγωγούς σε στήθος, μανίκια και πλάτη. Τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες είναι Level 1 (CE 1621-1), ενώ η προστασία πλάτης πρέπει να αντικατασταθεί με την Nordcode Level-2. Παρά τους ρυθμιζόμενους ιμάντες η εφαρμογή αλλάζει ανάλογα με τις επενδύσεις και θέλει προσοχή κατά την αγορά. Και παρά τον χαρακτηρισμό 4ων εποχών, μη φανταστείτε ότι θα οδηγείτε άνετοι με 35-40 βαθμούς Κελσίου. Τα καλοκαίρι θέλει καλοκαιρινό μπουφάν για μέγιστη άνεση, ενώ τα 4ων εποχών είναι πρακτικά για τουριστική χρήση. Γι’ αυτό έχουν σχεδιαστεί εξάλλου και όχι για να τα φοράμε στην πόλη χειμώνα-καλοκαίρι.

Απόκτησε το Nordcode Adventure Evo 24





Dainese Tempest 3 D-Dry τα καλύτερα χειμερινά μπουφαν μηχανής του 2024Dainese Tempest 3 D-Dry τα καλύτερα χειμερινά μπουφαν μηχανής του 2024
Dainese Tempest 3 D-Dry

Κατηγορία τιμής:
έως 300€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Ενίσχυση με το ανθεκτικό ύφασμα D-Stone της Dainese στα κρίσιμα σημεία
- Η εσωτερική επένδυση 130gr που φοριέται ανεξάρτητα όταν κάνουμε στάση και δε θέλουμε να μείνουμε με το μπουφάν

🔴 Μειονεκτήματα:

- Πολύ ακριβές επιλογές σε προστατευτικά πλάτης

Αξίζει κάθε cent και είναι οικονομικά προσιτό, ιδιαίτερα να σκεφτούμε τη χρήση σε βάθος δεκαετίας (που περίπου όλα τα μπουφάν της Dainese υπόσχονται). 

Αυτό είναι το αγαπημένο μας -ευρείας κυκλοφορίας- τουριστικό μπουφάν 3ων εποχών (εκτός καλοκαιριού). Είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή με ενίσχυση στα κρίσιμα σημεία, με αδιαβροχοποίηση D-Dry και αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση που φοριέται χωριστά (με τον moto εξοπλισμό σε στάση, όχι μόνο του βράδυ στο Κολονάκι). Τα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες είναι τα άνετα διάτρητα Pro-Armor EN1621.1 Lev. 2 ενώ δέχεται προστατευτικό πλάτης που πωλείται χωριστά. Πέρα από τα ταξίδια, είναι το ιδανικό μπουφάν για όσους κάνουν καθημερινά χιλιόμετρα για να φτάσουν στη δουλειά τους, αφού θα μας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και τις δροσερές ημέρες της άνοιξης βγάζοντας την επένδυση και ανοίγοντας τους αεραγωγούς (δύο εισαγωγής στο στήθος και οι δύο εξαγωγής χαμηλά στην πλάτη). Η σωστή εφαρμογή εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λειτουργία του μπουφάν και κατ’ επέκταση την άνεση του αναβάτη. Αγοράστε το με κλειστά μάτια και θα μας θυμηθείτε.

Απόκτησε το Dainese Tempest 3 D-Dry





Dainese Carve Master 3 τα καλύτερα χειμερινά μπουφαν μηχανής του 2024Dainese Carve Master 3 τα καλύτερα χειμερινά μπουφαν μηχανής του 2024
Dainese Carve Master 3 Gore-Tex 

Κατηγορία τιμής:
έως 600€

🟢 Πλεονεκτήματα:
- Η Gore-Tex μεμβράνη και η κορυφαία αδιαβροχοποίηση
- Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και η τέλεια σχεδίαση

🔴 Μειονεκτήματα:

- Η τιμή του
- Τα ακριβά προστατευτικά πλάτης και στήθους πωλούνται χωριστά

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει high quality εξοπλισμό με μεμβράνη Gore-Tex, μάλλον δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο. 

Είπαμε και παραπάνω πώς ότι πληρώσεις παίρνεις. Στο Carve Master 3 θα πληρώσετε αλλά δε θα το μετανιώσετε αφού κάνει αυτό που υπόσχεται. Μέγιστη απόδοση το χειμώνα, με βροχή ή ήλιο. Ένα προηγμένο μπουφάν σπορ τουριστικής χρήσης, με σφιχτή εφαρμογή, για τους πραγματικούς ταξιδευτές που προσφέρει ελαστικό ύφασμα Mugello με μεγάλη αντοχή στην τριβή και το σχίσιμο, με ενισχύσεις 3D-Stone™ στα κρίσιμα σημεία, σταθερή Gore-Tex μεμβράνη αδιαβροχοποίησης, αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αφαιρούμενη θερμική επένδυση του κολάρου στον λαιμό και ανοιγόμενους αεραγωγούς σε στήθος, μανίκια και πλάτη. Τα προστατευτικά είναι ημί-σκληρά Pro-Armor σε αγκώνες και ώμους με πιστοποίηση EN1621.1 Level 2 Type B ενώ έχει αναμονές για προστασία πλάτης και στήθους που πωλούνται ξεχωριστά. Συνολικά διαθέτει δέκα (10) εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες, πολλές ρυθμίσεις με κουμπιά και ιμάντες σε μέση, μανίκια και καρπούς ενώ τέλος συνδέεται με τα όλα παντελόνια της Dainese. Από το χώμα στην άσφαλτο το Master 3 Gore-Tex εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και προστασία.

Απόκτησε το Dainese Carve Master 3 Gore-Tex

 



ΣΠΟΡ  Ή/ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (SPORT-RACING)
Τα καλύτερα σπορ χειμερινά μπουφάν μηχανής του 2024

Η sport οδήγηση απαιτεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεση και ευελιξία σε σπορ θέση οδήγησης και μέγιστη προστασία. Τα μπουφάν αυτά είναι κοντά στο μπροστινό μέρος, κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά με σκληρά προστατευτικά με «ακραία» προ-καμπύλωση στα μανίκια. Όταν το κοντέρ χτυπήσει κόκκινο πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός θα ανταποκριθεί σε μια κακή στιγμή.



Dainese Racing 3 D-Dry το καλύτερο αγωνιστικό χειμερινό μπουφάν μηχανής του 2024Dainese Racing 3 D-Dry το καλύτερο αγωνιστικό χειμερινό μπουφάν μηχανής του 2024
Dainese Racing 3 D-Dry

Κατηγορία τιμής: έως 450€


🟢 Πλεονεκτήματα:
- Πάαααρα πολύ ζεστό
- Επίπεδο προστασίας λίγο κάτω από δέρμα (αλλά αδιάβροχο)
- Ασύλληπτη εμφάνιση

🔴 Μειονεκτήματα:

- Πολύ σκληρό ύφασμα για καθημερινή χρήση αλλά όσο απαιτεί το επίπεδο προστασίας για σπορ
- Η πλάτη και το προστατευτικό στήθους πωλούνται χωριστά & είναι ακριβά
- Ακραία ακριβή θερμική προστασία μέσης Zip Belt

Το Racing 3 D-Dry μαγνητίζει το βλέμμα κάθε λάτρη της σπορ οδήγησης με την ιδιαίτερη αίσθηση που αποπνέει.

Πάμε ένα βήμα παραπέρα, με ένα καθαρόαιμο slim fit Sport/Racing χειμερινό μπουφάν της Dainese που το χαρακτιρίζουν η ελαστική Cordura Comfort (με υδρο-απωθητική επεξεργασία), οι γλίστρες αλουμινίου στους ώμους, η στενή εφαρμογή και η επιθετική σχεδίαση. Πανέμορφο σε όλα τα χρώματα, με αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αδιάβροχη μεμβράνη D-Dry μεβράνη 20.000mm για να μη περνάει σταγόνα για πολλά χρόνια, αεραγωγούς σε στήθος, πλάτη και μανίκια και έξι τσέπες. Τα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους έχουνε πιστοποίηση EN1621.1. ενώ υπάρχει αναμονή για προστατευτικό πλάτης και προστασία στήθους Pro-Armor 2 pcs. Ιδανική επιλογή για naked και supersport μοτοσυκλέτες όλο το χρόνο.

Απόκτησε το Dainese Racing 3 D-Dry

 


ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ...
Είναι πολύ βασικό το χειμερινό μπουφάν μηχανής να ανταποκρίνεται στη μοτοσυκλέτα μας και άρα στη θέση οδήγησης, τη θερμική μας άνεση, να διαθέτει ικανοποιητική για τη χρήση αδιαβροχοποίηση και να είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στην τριβή. Και όσο για την τιμή, συμβολεύουμε πάντοτε τους πελάτες μας να αγοράζουν το καλύτερο δυνατό που μπορούν. 

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο και να σας βοήθησει στην επιλογή του ιδανικού χειμερινού μπουφάν μηχανής.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GAS τηλεφωνικά στο ☎️ 2821074730 ή με email στο 📧 info@gasmoto.gr

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας
Close